Logo Elim Instituut

Wat is microdermabrasie

wat is microdermabrasie

Deel dit Bericht

Ben je op zoek naar een manier om je huid te verjongen en te verfrissen? Dan is microdermabrasie misschien wel iets voor jou! Microdermabrasie is een niet-invasieve behandeling die kan helpen bij het verbeteren van de algehele huidconditie.

Bij microdermabrasie wordt de bovenste laag van de huid voorzichtig weggehaald met behulp van speciale microkristallen. Dit kan helpen bij het stimuleren van collageenproductie en het maken van je huid gladder en egaler van teint. Het is een veilige en effectieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypen.

microdermabrasie behandelingen microdermabrasie behandeling jouw huid hoeveel behandelingen doet microdermabrasie microdermabrasie pijnlijk peeling acne littekens pigmentvlekken fijne lijntjes kristallen aanvoelen microdermabrasie behandelingen huidtherapeut microdermabrasie apparaat aantal behandelingen

Een microdermabrasie behandeling duurt meestal niet langer dan 30 tot 40 minuten en kan worden uitgevoerd bij een schoonheidssalon of een huidspecialist. Na de behandeling kun je meteen je dagelijkse activiteiten hervatten, aangezien er geen hersteltijd nodig is.

Belangrijkste Punten:

  • Microdermabrasie is een niet-invasieve behandeling voor het verbeteren van de algehele huidconditie.
  • De behandeling stimuleert collageenproductie en maakt de huid gladder en egaler van teint.
  • Een microdermabrasie behandeling duurt meestal niet langer dan een uur.
  • Na de behandeling is er geen hersteltijd nodig.
  • Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypen.

Microdermabrasie Behandelingen: Een Nieuwe Stap in Huidverzorging

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je huid te verjongen en te verfrissen, dan is microdermabrasie misschien wel de oplossing voor jou. Bij microdermabrasie worden de bovenste lagen van de huid voorzichtig verwijderd met behulp van kleine kristallen of een diamanten kop. Dit proces stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een gladdere, stralendere huid.

Bij Elim Instituut bieden we verschillende soorten microdermabrasie behandelingen aan, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en huidtype. Onze behandelingen zijn veilig, pijnloos en effectief bij het verminderen van huidproblemen en het stimuleren van de celvernieuwing.

Behandeling Beschrijving
Standaard Microdermabrasie Deze behandeling maakt gebruik van kleine kristallen
om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Het is
ideaal voor het verminderen van fijne lijntjesacne en littekens.
Medische Microdermabrasie Deze behandeling maakt gebruik van een diamanten kop om de
bovenste laag van de huid te verwijderen. Het is intensiever
dan standaard microdermabrasie en is geschikt voor het
behandelen van diepere rimpels en pigmentvlekken.
Hydrabrasie Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van
water en kristallen om de huid te exfoliëren en te hydrateren.
Het is ideaal voor het verminderen van fijne lijntjes en het
verbeteren van de algehele huidconditie.

Alle microdermabrasie behandelingen worden uitgevoerd door mij, een ervaren huidspecialist met ruim 20 jaar ervaring en zijn geschikt voor alle huidtypen. Of je nu last hebt van acnepigmentvlekkenfijne lijntjes of gewoon je huid wilt verjongen, microdermabrasie kan een nieuwe stap zijn in jouw huidverzorgingsroutine.

Wat Kun Je Behandelen met Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een behandeling die kan helpen bij het verminderen van verschillende huidproblemen en -aandoeningen. Het werkt door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de aanmaak van collageen, wat kan resulteren in een gladdere en gezondere huid.

Microdermabrasie kan effectief zijn bij het behandelen van acnelittekenspigmentvlekken en fijne lijntjes. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele huidtextuur en de teint.

Een van de voordelen van het gebruik van microdermabrasie is dat het een niet-invasieve methode is om deze huidproblemen aan te pakken. Het is ook een relatief pijnloze behandeling en vereist doorgaans geen verdoving.

Microdermabrasie kan ook veilig worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de nek, de borst en de handen. Dit maakt het een veelzijdige behandeling die geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de huid te vernieuwen en te verjongen.

Het Effect van Microdermabrasie op Jouw Huid

Microdermabrasie kan een krachtige tool zijn om de textuur en uitstraling van jouw huid te verbeteren. Door de bovenste laag van dode huidcellen te verwijderen, kan microdermabrasie helpen om het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels en acne te verminderen, waardoor je huid er zacht en stralend uitziet.

Een van de belangrijkste effecten van microdermabrasie is de stimulatie van collageenproductie. Collageen is een eiwit dat van nature in onze huid voorkomt en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, waardoor de huid minder stevig en meer vatbaar voor rimpels wordt. Door de bovenste laag van de huid te verwijderen en de onderliggende cellen te stimuleren, kan microdermabrasie de productie van collageen bevorderen, waardoor de huid er steviger en jeugdiger uitziet.

Bovendien kan microdermabrasie helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en andere onzuiverheden die kunnen bijdragen aan verstopte poriën en acne. Na een microdermabrasie behandeling kan de huid beter ademen en is het minder vatbaar voor ontstekingen en puistjes. Sommige mensen hebben ook gemeld dat microdermabrasie kan helpen bij het vervagen van acne littekens.

De behandeling kan ook een positief effect hebben op de algehele textuur van de huid. Na een microdermabrasie behandeling kan je huid gladder en meer egaal zijn, waardoor make-up beter aan te brengen is en de huid er gezonder uitziet.

Hoe werkt het?

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt een apparaat gebruikt om kleine kristallen of diamanten over de huid te laten glijden. Deze kristallen of diamanten bevatten fijne schurende deeltjes die dode huidcellen wegvegen en de onderliggende huid stimuleren. Een vacuümzuiging wordt gebruikt om de kristallen of diamanten en de dode huidcellen weg te zuigen. Het proces kan enigszins ongemakkelijk aanvoelen, maar zou over het algemeen niet pijnlijk moeten zijn. Sommige mensen ervaren wat roodheid en gevoeligheid na de behandeling, maar dit duurt meestal niet lang.

Is het geschikt voor alle huidtypen?

Microdermabrasie kan in het algemeen veilig zijn voor alle huidtypen, maar het is altijd het beste om eerst met de huidspecialist te spreken voordat je de behandeling ondergaat. Mensen met een gevoelige huid kunnen een mildere vorm van microdermabrasie nodig hebben om irritatie te voorkomen.

Wanneer is microdermabrasie NIET geschikt voor je huid?

Als je last hebt van de volgende klachten is het daarom dan ook af te raden om een behandeling te ondergaan.
• Eczeem
• Psoriasis
• Huidontstekingen
• Een koortslip
• Verse verbranding door de zon of zonnebank
• Als je vitamine A medicatie slikt, zoals Isotretinoine of Roaccutane. Mocht je de medicatie in het verleden hebben geslikt, dan moet dat minimaal 9 maanden geleden zijn
• Huidkanker
• Actieve acne
• Herpes
• Actinische keratose

microdermabrasie behandelingen microdermabrasie behandeling jouw huid hoeveel behandelingen doet microdermabrasie microdermabrasie pijnlijk peeling acne littekens pigmentvlekken fijne lijntjes kristallen aanvoelen microdermabrasie behandelingen huidtherapeut microdermabrasie apparaat aantal behandelingen

Voordelen van microdermabrasie voor jouw huid Belangrijkste effecten
Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden Stimulatie van collageenproductie
Kan helpen bij acne behandeling Verbetering van de algehele textuur van de huid
Kan helpen bij het vervagen van acne littekens

Hoeveel Behandelingen Heb Je Nodig

Je vraagt je misschien af hoeveel microdermabrasie behandelingen je nodig hebt om optimale resultaten te behalen. Over het algemeen wordt aanbevolen om een reeks van 6 tot 8 behandelingen te ondergaan, afhankelijk van je huidtype en de specifieke problemen die je wilt behandelen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat microdermabrasie een proces is dat geleidelijk de huid verbetert. Elke behandeling is gericht op het verwijderen van de bovenste laag van dode huidcellen en het stimuleren van de productie van nieuw collageen. Na elke behandeling kan je een verbetering van de huidtextuur en -kleur zien.

Echter, om langdurige resultaten te behouden is het belangrijk om regelmatig behandelingen te ondergaan. Dit kan betekenen dat je om de 4 tot 6 weken een behandeling moet ondergaan. Het is ook mogelijk dat er onderhoudsbehandelingen nodig zijn om de resultaten te maximaliseren.

Aantal behandelingen Resultaten
1-2 Lichte verbetering van huidtextuur en -kleur
3-5 Vermindering van fijne lijntjes, pigmentvlekken en acne. Verbetering van de algehele huidconditie
6-10 Zichtbare vermindering van fijne lijntjes, pigmentvlekken en acne. Verbetering van de algehele huidconditie en -textuur

Het Elim Instituut werkt met Medische microdermabrasie wat intensiever is dan normale microdermabrasie. Dit betekent dat er minder behandelingen nodig zijn om dezelfde resultaten te bereiken als bij normale microdermabrasie.

Doet Microdermabrasie Pijn?

Een vraag die vaak gesteld wordt door mensen die overwegen om een microdermabrasie behandeling te ondergaan, is of het pijnlijk is. Het antwoord is dat het voor de meeste mensen niet pijnlijk is, maar sommigen kunnen lichte ongemakken ervaren tijdens de behandeling.

Tijdens de behandeling zal een speciaal apparaat met kleine kristallen over je huid worden bewogen. De kristallen zullen de bovenste laag van je huid zachtjes afschrapen en de dode huidcellen verwijderen. Deze procedure kan soms aanvoelen als een lichte schuring op de huid, maar zou over het algemeen niet moeten worden ervaren als pijnlijk.

Als je een gevoelige huid hebt, kan je huid na de behandeling wel wat roodheid vertonen, maar dit zou snel moeten verdwijnen. Het is belangrijk om na de behandeling je gezicht niet te scrubben of andere agressieve huidverzorgingsproducten te gebruiken, om de huid de kans te geven te herstellen.

Bij Elim Instituut gebruiken we een speciale Medische microdermabrasie, die intensiever werkt dan de standaard microdermabrasie. Deze geavanceerde methode is effectiever en zorgt voor een krachtiger effect op de huid. Hoewel deze behandeling intensiever is, veroorzaakt het geen beschadiging zoals rode krassen, die soms bij normale microdermabrasie kunnen ontstaan. Na de behandeling ziet je huid er direct mooi en verjongd uit, zonder ongemak.

Als je bezorgd bent over mogelijke ongemakken tijdens de behandeling, kun je dit altijd bespreken met mij, de specialist van Elim Instituut. Ik begin altijd met een huidscan om te bepalen of jouw huid geschikt is voor de behandeling. Mocht blijken dat microdermabrasie niet de beste optie voor je is, dan kan ik aan de hand van de huidscan adviseren welke behandeling beter bij jouw huid past. Zo kan ik eventuele zorgen die je hebt geruststellen en zorgen voor een behandeling die perfect aansluit bij jouw huidtype.

Microdermabrasie vs. Peeling: Wat is het Verschil?

Als het gaat om het kiezen van de juiste behandeling voor je huidproblemen, kun je in de war raken tussen microdermabrasie en peeling. Hoewel beide behandelingen bedoeld zijn om de huid te exfoliëren en te vernieuwen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Microdermabrasie Peeling
Maakt gebruik van microkristallen om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Maakt gebruik van zuren om de bovenste laag van de huid te exfoliëren.
Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Kan irriterend zijn voor de gevoelige huid.
Dieper exfoliërend, waardoor de huidverjonging effectiever is. Minder diep exfoliërend dan microdermabrasie.
Kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken. Kan helpen bij het verminderen van acne en zonnevlekken.

Hoewel beide behandelingen hun voordelen hebben, kan microdermabrasie geschikter zijn voor mensen die meer willen dan alleen een oppervlakkige reiniging van de huid. Als je twijfelt welke behandeling het beste bij jou past, raadpleeg dan een specialist.

Microdermabrasie voor Acne: Een Effectieve Behandeling

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem bij veel mensen. Het kan zorgen voor onzekerheid en een lage zelfwaardering. Gelukkig kan microdermabrasie een effectieve behandeling zijn voor het verminderen van acne en het verbeteren van de algehele huidconditie.

Microdermabrasie werkt door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van nieuwe uitbraken van acne.

Bij het Elim Instituut werken we met Medische microdermabrasie, wat intensiever is dan normale microdermabrasie. Dit betekent dat we dieper in de huid kunnen gaan om acne en andere huidaandoeningen aan te pakken.

Na een microdermabrasie-behandeling bij mij ziet je huid er direct stralend uit, zonder de gebruikelijke roodheid. Eventuele lichte gevoeligheid is normaal, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen na de behandeling, vooral als je last hebt van acne.

Als je last hebt van acne en op zoek bent naar een effectieve oplossing, overweeg dan microdermabrasie bij het Elim Instituut. Neem contact op met ons om een afspraak te maken en ontdek zelf hoe deze behandeling kan helpen bij het verminderen van acne en het verbeteren van je huidconditie.

Microdermabrasie voor Littekens en Pigmentvlekken

Heb je last van littekens of pigmentvlekken op je huid? Microdermabrasie kan een effectieve behandeling zijn om deze problemen aan te pakken. Bij deze behandeling worden microkristallen op de huid gezet om de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en kan de kleur en textuur van de huid worden verbeterd.

Microdermabrasie kan helpen bij het vervagen van littekens en pigmentvlekken door de stimulatie van collageenproductie. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en pigmentatie minder zichtbaar wordt. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de ernst van de littekens of pigmentvlekken. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor optimale resultaten.

Elim Instituut biedt Medische microdermabrasie aan, wat intensiever is dan normale microdermabrasie. Hierdoor kunnen we betere resultaten behalen bij de behandeling van littekens en pigmentvlekken. Na de behandeling kan de huid er rood en gevoelig uitzien, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot een dag.

Let op: microdermabrasie is niet geschikt voor diepe littekens of ernstige pigmentproblemen. In deze gevallen kan een andere behandeling worden aanbevolen. Raadpleeg altijd een professionele huidspecialist voor advies over welke behandeling het beste bij jouw huid past.

Microdermabrasie voor Fijne Lijntjes en Rimpels

Microdermabrasie is een behandeling die kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het is een niet-invasieve procedure waarbij een apparaat wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren en te verwijderen, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.

Tijdens de behandeling worden kleine kristallen op de huid aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt het apparaat gebruikt om de kristallen en de dode huidcellen weg te zuigen. Dit proces stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat de huid meer collageen aanmaakt.

Collageen is een eiwit dat in de huid aanwezig is en dat de huid stevig en elastisch maakt. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, waardoor de huid minder stevig wordt en er rimpels ontstaan. Microdermabrasie kan helpen om de collageenproductie te stimuleren en zo de huid te verstevigen en te verjongen.

Over het algemeen zijn er meerdere microdermabrasiebehandelingen nodig om optimale resultaten te behalen. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de individuele huidconditie en de gewenste resultaten.

microdermabrasie behandelingen microdermabrasie behandeling jouw huid hoeveel behandelingen doet microdermabrasie microdermabrasie pijnlijk peeling acne littekens pigmentvlekken fijne lijntjes kristallen aanvoelen microdermabrasie behandelingen huidtherapeut microdermabrasie

Als je last hebt van fijne lijntjes en rimpels en je wilt een niet-chirurgische en veilige behandeling om je huid er jonger uit te laten zien, overweeg dan microdermabrasie. Elim Instituut biedt medische microdermabrasiebehandelingen die effectief zijn en worden uitgevoerd door hoogopgeleide professionals. Neem contact op en boek vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding voor microdermabrasie.

Hoe Voelt een Microdermabrasie Behandeling aan?

Wanneer je een microdermabrasie behandeling ondergaat, kan het zijn dat je je afvraagt hoe het zal aanvoelen. Over het algemeen wordt microdermabrasie beschouwd als een comfortabele behandeling die geen pijn doet.

Tijdens de behandeling zal een specialist een handstuk over de huid heen en weer bewegen om de microkristallen aan te brengen en te verwijderen. Dit kan aanvoelen als een licht schurend gevoel of als het gevoel van zachte zandkorrels op je huid.

Als je een gevoelige huid hebt, kan het zijn dat je tijdens de behandeling een licht tintelend of prikkend gevoel ervaart. Dit is volkomen normaal en zou geen reden tot bezorgdheid moeten zijn.

Over het algemeen duurt een microdermabrasie behandeling ongeveer 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de omvang van het gebied dat wordt behandeld. Na de behandeling kan je huid enigszins rood of gevoelig aanvoelen, maar dit zou binnen enkele uren moeten verdwijnen.

Als je vragen hebt over de aanvoelen tijdens een microdermabrasie behandeling, kan je deze gerust stellen aan de specialist die de behandeling uitvoert. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling.

Conclusie

Samenvattend is gebleken dat microdermabrasie een doeltreffende behandeling kan zijn voor het vernieuwen en verjongen van de huid. Door het verwijderen van de bovenste huidlagen kan microdermabrasie helpen bij het verminderen van acne, littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels.

Elim Instituut werkt met Medische microdermabrasie, wat intensiever is dan normale microdermabrasie. Hierdoor kunnen optimale resultaten worden behaald met minder behandelingen. Over het algemeen zijn 6 tot 10 behandelingen nodig voor het bereiken van de gewenste resultaten.

Hoewel microdermabrasie wellicht een beetje ongemakkelijk aanvoelt, is het over het algemeen niet pijnlijk. Bovendien zijn de resultaten de korte tijd die nodig is voor de behandeling zeker waard. Uw huid zal glad, stralend en verfrist aanvoelen.

Als je last hebt van acne, littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes of rimpels, dan kan microdermabrasie een effectieve oplossing zijn. Het kan jouw huidconditie verbeteren en bijdragen aan een meer jeugdige uitstraling.

Maak een afspraak bij Elim Instituut en ontdek de kracht van microdermabrasie voor jezelf!

FAQ

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een niet-invasieve huidbehandeling die de bovenste huidlaag exfolieert met behulp van fijne kristallen of een diamanten microdermabrasie apparaat. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd en de huidtextuur verbeterd.

Doet microdermabrasie pijnlijk aanvoelen?

Over het algemeen wordt microdermabrasie als een milde en comfortabele behandeling ervaren. Sommige mensen ervaren een licht schurend gevoel tijdens de behandeling, maar het wordt over het algemeen niet als pijnlijk beschouwd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, maar over het algemeen worden meerdere sessies aanbevolen voor optimale resultaten. Jouw huidspecialist kan je adviseren over het aantal behandelingen dat het beste past bij jouw huidtype en gewenste resultaten.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na de microdermabrasie behandeling kan de huid licht rood zijn en enige schilfering vertonen. Dit is een normale reactie, en de huid zal zich in de daaropvolgende dagen herstellen en vernieuwen.

Wat zijn de voordelen van microdermabrasie?

Microdermabrasie zorgt voor huidverbetering door de stimulatie van de doorbloeding, bevordering van de aanmaak van nieuwe huidlagen, en verbetering van de opname van werkstoffen. Het kan ook helpen bij het verminderen van tekenen van huidveroudering, acne en oppervlakkige acne littekens.

Is microdermabrasie geschikt voor alle huidtypes?

Microdermabrasie kan over het algemeen geschikt zijn voor diverse huidtypes, maar het is altijd belangrijk om dit met een huidtherapeut te bespreken, vooral als u actieve acne of andere huidaandoeningen heeft.

Zijn er specifieke voorzorgsmaatregelen voor of na de behandeling?

Het is raadzaam om de huid niet bloot te stellen aan felle zon en om vitamine A medicatie enkele dagen voor de behandeling te vermijden. Na de behandeling is het belangrijk om de huid te beschermen tegen direct zonlicht en intensieve huidverzorgingsproducten.

Wat mag ik verwachten van microdermabrasie?

Microdermabrasie kan een geleidelijke verbetering van de huidtextuur en teint bieden. Na een serie behandelingen, mag je een gladdere, stralendere huid met verminderde fijne lijntjes en oneffenheden verwachten.

Hoe werkt het microdermabrasie apparaat?

Het microdermabrasie apparaat maakt gebruik van vacuümzuiging en exfoliatie om de bovenste huidlaag te vernieuwen. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

Is microdermabrasie geschikt voor iedereen?

Hoewel microdermabrasie over het algemeen gunstig is voor veel mensen, kan het niet geschikt zijn voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of gevoeligheden. Jouw huidspecialist kan beoordelen of microdermabrasie geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Meer weten over microdermabrasie? Lees de 5 belangrijkste redenen waarom Microdermabrasie een uitstekende keuze is voor huidverbetering.

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl