Logo Elim Instituut

Behandelingen

Ontdek Jouw Sleutel tot Een Stralende en Gezonde Huid

Excelleren in Huidverjonging:
Stap binnen in een wereld waarin veroudering slechts een denkbeeld is. Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde huidverjongingstechnieken en behandelingen zoals: Facelift Zonder Operatie, Wallen Verminderen, Huidboosters, Anti-Aging en Verjonging Van Binnenuit.

Doeltreffende Aanpak van Huidproblemen:
Ervaar de transformatie wanneer we de kern van jouw huidproblemen aanpakken. Of het nu gaat om Acne, Allergische Huidreacties, Acne Littekens, Rosacea/Couperose, Pigmentvlekken of Eczeem; wij bieden gespecialiseerde oplossingen afgestemd op jouw unieke huid.

Innovatieve Technieken voor Huidverbetering:
Bij ons komen de nieuwste technologieën en diepgaande expertise samen. Ontdek geavanceerde behandelingen zoals Medische Microdermabrasie, Exilis Protege, Koudlaser, CollageenElastineBooster, Mesodermapen, Mesotherapie met Hyaluronzuur Filler, diverse peelings en IPL Ontharing. De toekomst van huidverbetering wacht op je bij ons.

Huidverjonging: Verfris, Verjong, en Herleef

Behandeling tegen huidproblemen

Rimpels verminderen

Ga voor een huid die strakker, gladder en verjongd aanvoelt. We gaan verder dan oppervlakkige behandelingen en pakken rimpels aan bij de bron.

facelift zonder operatie Rotterdam

Facelift zonder operatie

Ontdek een opvallende verjonging zonder de risico's van chirurgie. Onze methoden verjongen je huid diepgaand en natuurlijk.

Behandeling Wallen verminderen Rotterdam

Wallen

Laat vermoeide ogen achter je. We duiken diep in de oorzaken van wallen en geven je ogen een frisse, wakkere uitstraling.

Rimpels verwijderen behandeling Rotterdam

Geef Je Huid Een Boost:

Laat je huid stralen als nooit tevoren met onze versterkende en revitaliserende behandelingen.

Anti aging, huidverjonging, Rotterdam

Anti-Aging:

Treed veroudering tegemoet met vertrouwen. Onze geavanceerde technieken zorgen voor een huid die van binnenuit straalt.

Supplementen voor huidverjonging

Verjonging Van Binnenuit:

Echte schoonheid komt van binnen. Onze holistische aanpak zorgt voor een transformatie die zowel je innerlijke gezondheid als uiterlijke schoonheid benadrukt.

Huidproblemen: Doeltreffende Oplossingen op Maat

Acne

Acne

Ga verder dan oppervlakkige behandelingen. We pakken acne aan vanuit de kern, zowel intern als extern

Acne littekens

Acne Littekens

Herwin je zelfvertrouwen met een huid die hersteld is. Onze holistische benadering richt zich op het verminderen en behandelen van littekens.

roscea

Rosacea/Couperose

Kalmeer je huid en verminder roodheid. Onze behandelingen duiken dieper in de oorzaken van Rosacea en Couperose.

Pigmentvlekken verwijderen Rotterdam

Pigmentvlekken

Zorg voor een egale huidtint. We behandelen pigmentatieproblemen door ons te richten op de diepere lagen van de huid.

Allergische huid

Allergische huid

Bescherm en kalmeer je gevoelige huid. We duiken dieper in de oorzaken om allergenen te identificeren en bieden gerichte oplossingen.

eczeem

Eczeem

Zoek verlichting verder dan alleen zalfjes. Onze holistische aanpak biedt oplossingen voor eczeem door zowel interne als externe factoren aan te pakken.

Innovatieve Technologieën: Voorop in Huidverbetering

Dermapen voor rimpels verwijderen

Mesodermapen

Waar efficiëntie en innovatie samenkomen. Onze Mesodermapen-technologie combineert het beste van Mesotherapie en Dermapen. Het resultaat? Een huid die van binnenuit verjongt en herstelt.

Collageen booster voor huidverjonging en rimpels verminderen

Microdermabrasie + Collageen Booster

Een krachtige combinatie voor een stralende huid. Microdermabrasie stimuleert snelle celvernieuwing, terwijl de Collageen Booster droogte en vochtverlies aanpakt en elastine herstelt. Samen zorgen ze voor een jeugdige gloed.

Exilis Elite huidverjonging

Exilis Elite

Bekroond met meerdere internationale prijzen als 'Best Skin Tightening Device'. Deze non-invasieve behandeling maakt je huid voller en strakker en stimuleert tegelijkertijd de natuurlijke collageenproductie voor blijvende resultaten.

Tarievenlijst: Jouw Investering in Natuurlijke Schoonheid

Kies voor kwalitatieve, op maat gemaakte behandelingen voor een stralende huid.

Vervolgbehandelingen:

Optimaliseer Je Resultaten:

Bij Elim Instituut streven we naar de beste resultaten. Hoewel één sessie al verschil maakt, adviseren we vaak meerdere behandelingen voor het beste effect. Met regelmatige bezoeken, idealiter één keer per 6 tot 8 weken, zie je aanzienlijke verbeteringen

Versterk & Verleng Je Resultaten

Om het meeste uit je behandeling te halen, bevelen we onze eigen skincarelijn aan. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de resultaten van onze behandelingen te verlengen en te versterken.

Ga Een Stap Verder in Huidverjonging

Voor een diepgaande verjonging en maximale effectiviteit raden we onze supplementen aan. Ze zijn geformuleerd om celverjonging te stimuleren en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Begin Je Huidtransformatie Vandaag!

Ben je klaar om je huid naar het volgende niveau te tillen? Start met ons Elim Huidherstel Startpakket en ervaar het verschil.