Logo Elim Instituut

Plasma ProLift Behandeling: Een Revolutionaire Huidverjonging

Wat is de Plasma ProLift behandeling?

De Plasma ProLift behandeling is een geavanceerde cosmetische procedure uitgevoerd met de Jett Plasma Lift Profi. Dit apparaat is speciaal ontworpen om kleine cosmetische onvolkomenheden te verwijderen en professionele cosmetische behandelingen te bieden. Het staat bekend om zijn vermogen om huidverstrakking te bevorderen en de aanmaak van collageen te stimuleren.

Waarom kiezen voor Plasma ProLift?

 • Direct zichtbare resultaten: Na de behandeling zie je meteen verbetering.

 • Natuurlijke huidvernieuwing: In de weken na de behandeling wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt, wat leidt tot verdere huidverbetering.

 • Lange termijn voordelen: Naast het directe liftende effect stimuleert plasma de aanmaak van nieuw collageen en elastine, wat leidt tot een stevigere en vollere huid.

Hoe werkt het?

De Plasma ProLift maakt gebruik van twee geavanceerde technologieën: Plasma en elektroforese.

 • Plasma: De plasmastraal beïnvloedt het biologische weefsel, wat resulteert in een effectieve peeling, huidherstel, strakheid en verbeterde elasticiteit. Het apparaat maakt gebruik van een ‘vonk’ ontlading die warmte genereert, waardoor de huid wordt verwarmd en behandeld.

 • Elektroforese: Deze techniek zorgt voor een diepere penetratie van actieve ingrediënten in de huid, wat leidt tot betere resultaten.

Voor wie is het geschikt?

De Plasma ProLift behandeling is ideaal voor:

 • Het liften van oogleden (boven- en onderooglid).
 • Behandeling van diepe en oppervlakkige rimpels.

Wat te verwachten na de behandeling?

 • Hersteltijd: Er is geen hersteltijd na de elektroforese behandeling. Echter, lichte zwelling kan optreden, die meestal binnen 2-3 dagen verdwijnt. Kleine korstjes kunnen ook verschijnen, maar deze verdwijnen binnen 5-7 dagen.

 • Veiligheid: De behandeling is oppervlakkig, dus er zijn geen blijvende littekens.

Contra-indicaties:

Het is belangrijk om te weten dat de Plasma ProLift behandeling niet geschikt is voor mensen met:

 • Pacemakers, Holter bloeddruk monitorsystemen of ECG.
 • Andere geïmplanteerde elektrische apparaten.
 • Epilepsie.
 • Zwangerschap.
 • Metalen implantaten in het behandelgebied.

Conclusie:

De Plasma ProLift behandeling is een innovatieve en effectieve oplossing voor diverse huidproblemen en -veroudering. Het biedt een veilig en niet-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen, met direct zichtbare resultaten en langdurige voordelen. Als je op zoek bent naar een manier om je huid te verjongen en te verbeteren, is de Plasma ProLift behandeling van Elim Instituut wellicht de ideale keuze voor jou.

"Ontdek de Geheimen van Jouw Huid voor Slechts €129,-".

Duik dieper in de wereld van jouw huid met onze geavanceerde, computerondersteunde huidscan. Deze scan onthult de unieke behoeften van jouw huid en helpt ons de ideale behandeling voor jou te bepalen, of het nu de CollageenElastineBooster of de Medische Huidpeeling is.

Maar dat is nog maar het begin.

Na de scan krijg je toegang tot een persoonlijk huidverzorgingsrecept uit onze exclusieve ‘Individual Skin Formula’ lijn. Deze producten, zorgvuldig samengesteld door de experts van Elim Instituut, zijn ontworpen om binnen 4 tot 6 weken je huid te revitaliseren. Door te investeren in een sterke basis voor je huid, leg je de basis voor verbluffende resultaten met onze geavanceerde behandelingen.

Ben je klaar voor een huidtransformatie? Zet vandaag nog de eerste stap met het Elim Huidherstel Startpakket. Ontdek de kracht van de ‘Individual Skin Formula’ en boek je afspraak nu.

Passie voor Huidverbetering, Elke Dag Weer

Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik de geheimen van een gezonde huid. Vertrouw op mijn expertise; jouw huid is in ervaren handen.

Een Behandeling Zo
Uniek Als Jij

Omdat elke huid uniek is, verdient het een op maat gemaakt behandelplan. Elk plan weerspiegelt jouw individuele behoeften.

Op Maat Gemaakte Huidverbetering

Met onze ‘Individual Skin Formule’ bieden we huidverbeteringsproducten die speciaal zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid.

Onze Expertise:
Bekroond & Bewezen

Meerdere awards betekenen dat je kunt rekenen op een niveau van zorg en expertise die erkend is als een van de beste.

1
Behandelde klanten
1
Jaar ervaring
1
5-star reviews

Individual Skin Formula: De Nieuwe Standaard in Huidverbetering

Bij Elim Instituut gaan we verder dan traditionele huidverzorging. We richten ons op de kern: de huidcellen. Door werkstoffen aan
te bieden die naadloos door de huid worden opgenomen, stimuleren we de cellen om optimaal te functioneren. Het geheim? Onze ‘Individual Skin Formula’, speciaal ontworpen om snel zichtbare verbeteringen te bieden.

Maatwerk voor Jouw Huid:
Iedere huid is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Bij Elim Instituut erkennen we dit en gaan we een stap verder. Op basis van jouw unieke huidprofiel creëren we een op maat gemaakt recept voor huidverbeterings-producten. Of je nu te maken hebt met een gevoelige huid, rosacea, eczeem, acné, huidverslapping, droogheid of andere uitdagingen; onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat je precies krijgt wat jouw huid nodig heeft.

Waarom Kiezen voor Onze Individual Skin Formula?