Logo Elim Instituut

MesoDermapen: De Ultieme Verjongingsbehandeling

Het Elim Huidherstel Startpakket: Je Eerste Stap naar een Gezondere Huid

Ontdek onze revolutionaire MesoDermapen-behandeling, een unieke combinatie van micro needling en mesotherapie die een buitengewoon effectieve benadering van huidverjonging biedt.

De Kracht van Dermapen 4

Onze MesoDermapen-behandeling maakt gebruik van de Dermapen 4, de nieuwste technologie op het gebied van micro needling. In tegenstelling tot traditionele Dermarollers, minimaliseert de Dermapen 4 de hersteltijd en biedt het een comfortabelere en nauwkeurigere behandeling.

Maar hier stopt het niet. We tillen de behandeling naar een hoger niveau door hoogwaardige serums te gebruiken, waardoor je het effect van een mesotherapie-behandeling krijgt. Dit betekent dubbel effect voor jouw huid.

De Voordelen van MesoDermapen:

 1. Versteviging en Vermindering van Reliëf: De behandeling stimuleert de bindweefselcellen diep in je huid, waardoor je huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat is ontstaan door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk verminderen.

 2. Vernieuwing van Huidcellen: De celdeling krijgt een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen versneld af na de behandeling, terwijl nieuwe, jonge huidcellen eerder worden aangemaakt. Dit heeft ook een zuiverend effect, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen.

 3. Egalisering van de Huidteint: Overmatig pigment schilfert mee af, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Je huidteint wordt egaler en stralender.

 4. Voeding voor je Huid: Tijdens de behandeling brengen we zeer geconcentreerde mesotherapie serums aan die diep in je huid doordringen. Dit omvat onder andere hyaluronzuur om vocht in je huid te herstellen en retinol (vitamine A) om lijntjes en rimpels te verminderen.

Onze Unieke Aanpak

Wat MesoDermapen bij Elim Instituut zo bijzonder maakt, is dat we twee effectieve behandelingen combineren voor nog meer resultaat. Hierdoor hoef je de behandeling slechts om de 8 weken te ondergaan, in plaats van maandelijks zoals bij sommige andere salons.

Onze aanpak is geschikt voor diverse huidproblemen, waaronder:

 • Huidveroudering
 • Rimpels verminderen
 • Huidverstrakking
 • Acne
 • Acne littekens
 • Rosacea/couperose
 • Pigmentvlekken

Overweeg je een Dermapen behandeling?

Begin met ons Elim Huidherstel Startpakket. Het is de essentiële eerste stap in je reis naar huidtransformatie. Door eerst de fundamentele gezondheid van je huid aan te pakken, maximaliseer je de resultaten van toekomstige behandelingen. Investeer in een solide basis voor je huid en ervaar de ware transformatie. Neem vandaag nog contact op om je startpakket voor dermapen te reserveren.

"Ontdek de Geheimen van Jouw Huid voor Slechts €129,-".

Duik dieper in de wereld van jouw huid met onze geavanceerde, computerondersteunde huidscan. Deze scan onthult de unieke behoeften van jouw huid en helpt ons de ideale behandeling voor jou te bepalen, of het nu de CollageenElastineBooster of de Medische Huidpeeling is.

Maar dat is nog maar het begin.

Na de scan krijg je toegang tot een persoonlijk huidverzorgingsrecept uit onze exclusieve ‘Individual Skin Formula’ lijn. Deze producten, zorgvuldig samengesteld door de experts van Elim Instituut, zijn ontworpen om binnen 4 tot 6 weken je huid te revitaliseren. Door te investeren in een sterke basis voor je huid, leg je de basis voor verbluffende resultaten met onze geavanceerde behandelingen.

Ben je klaar voor een huidtransformatie? Zet vandaag nog de eerste stap met het Elim Huidherstel Startpakket. Ontdek de kracht van de ‘Individual Skin Formula’ en boek je afspraak nu.

Passie voor Huidverbetering, Elke Dag Weer

Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik de geheimen van een gezonde huid. Vertrouw op mijn expertise; jouw huid is in ervaren handen.

Een Behandeling Zo
Uniek Als Jij

Omdat elke huid uniek is, verdient het een op maat gemaakt behandelplan. Elk plan weerspiegelt jouw individuele behoeften.

Op Maat Gemaakte Huidverbetering

Met onze ‘Individual Skin Formule’ bieden we huidverbeteringsproducten die speciaal zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid.

Onze Expertise:
Bekroond & Bewezen

Meerdere awards betekenen dat je kunt rekenen op een niveau van zorg en expertise die erkend is als een van de beste.

1
Behandelde klanten
1
Jaar ervaring
1
5-star reviews

Individual Skin Formula: De Nieuwe Standaard in Huidverbetering

Bij Elim Instituut gaan we verder dan traditionele huidverzorging. We richten ons op de kern: de huidcellen. Door werkstoffen aan
te bieden die naadloos door de huid worden opgenomen, stimuleren we de cellen om optimaal te functioneren. Het geheim? Onze ‘Individual Skin Formula’, speciaal ontworpen om snel zichtbare verbeteringen te bieden.

Maatwerk voor Jouw Huid:
Iedere huid is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Bij Elim Instituut erkennen we dit en gaan we een stap verder. Op basis van jouw unieke huidprofiel creëren we een op maat gemaakt recept voor huidverbeterings-producten. Of je nu te maken hebt met een gevoelige huid, rosacea, eczeem, acné, huidverslapping, droogheid of andere uitdagingen; onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat je precies krijgt wat jouw huid nodig heeft.

Waarom Kiezen voor Onze Individual Skin Formula?