Logo Elim Instituut

Collageen lichttherapie behandeling

Collageen behandeling

Deel dit Bericht

Volumeverlies, verslapping, dunne huid en rimpeltjes? We ontkomen er niet aan! Onze voeding laat steeds meer te wensen over door de toevoeging van schadelijke conserveringsmiddelen en smaakversterkende stoffen.

Vaker dan normaal worden zelfs rauwe groente voor behandeld om kleur en houdbaarheid te
beïnvloeden. Deze stoffen hebben allemaal de neiging om onze bindweefselcellen aan te tasten. Als onze bindweefselcellen beginnen om hun elasticiteit te verliezen wordt het bijvoorbeeld in de huid vertaald als rimpels. Veel rimpels in onze gezichten laten ons namelijk er ouder doen uitzien.

Waarom sommige mensen meer rimpels hebben dan anderen

Jouw huidcellen zullen zich gedurende je leven namelijk, als alles goed verloopt, doorlopend delen en vernieuwen, niet alleen om te groeien maar ook om cel beschadigingen doorlopend te repareren. Tijdens deze celdeling wordt het DNA van de huidcel gedupliceerd en bij elke duplicatie worden de telomeren (het enkelstrengige DNA dat aan het uiteinde van chromosomen zit) steeds een stukje korter na elke celdeling. Totdat ze zo kort zijn dat ze zich niet meer kunnen delen.

Is dit punt al bij jou bereikt? Dan gaan je huidcellen stelselmatig dood en vindt er zichtbare huidveroudering plaats. Dit zie je in de spiegel doordat er rimpels ontstaan en je huid steeds slapper wordt. De oorspronkelijke lengte van je telomeren verschilt per persoon en is dus deels genetisch bepaald. Ook de snelheid van je celdeling van je huidcellen verschilt in aanleg, herstel en reparatie stoffen per individu. Je eigen ‘genetische programma’ kun je (ten delen) helaas niet veranderen.

Huidveroudering is te voorkomen onder bepaalde randvoorwaarden. Je kunt zelfs de snelheid van de huidveroudering sterkt doen afremmen. Op die manier houd je langer een gladde en elastische huid.

Ik geef je 3 tips om een rem op je huidveroudering te zetten

#Tip 1 Celdeling verbeteren

Als we jong zijn vernieuwen onze huidcellen zich elke 30 dagen. Naarmate we ouder worden vernieuwen de cellen zich nog maar 1 x per 40 tot 50 dagen. De dode huidcellen blijven op je huid zitten met als gevolg dat je huid er vermoeid en dof uit gaat zien. Om je dode huidcellen op een effectieve manier te verwijderen en beweging te krijgen in het aanmaken van nieuwe huidcellen, is een microdermabrasie behandeling, naast het gebruiken van mijn RC Preparaten Nutricosmetics en cosmeceuticals een zeer goede keuze.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, onze bovenste huidlaag. Mijn speciaal geformuleerde en ontwikkelde Nutricosmetical en Cosmeceuticals werken op cellulaire niveau. Doordat de dode huidcellen in je opperhuid verwijderd zijn, is de huid nu beter in staat om werkzamestoffen op dieper gelegen cellulaire niveau op te nemen waardoor deze meer effect heb in je huid. Je huid krijgt tevens een betere doorbloeding en word tevens gesticuleert om de aanmaak van nieuwe cellen zodoende te realiseren.

Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes verdwijnen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling en het gebruik van mijn Nutricosmetics en cosmeceuticals veel gladder en egaler gaan
aanvoelen en er mooier gaan uitzien.

#Tip 2 elastine herstellen

Het volume verlies van onze huid start vanaf ons 25e levensjaar op. Geleidelijk worden rimpels zichtbaarder en verslapt je huid en verliest het zijn veerkracht. Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Je kunt de natuurlijke flexibiliteit van elastine herstellen door mijn nutricosemetics en cosmeceuticals te gebruiken en door mijn Elastine Booster Behandeling te ondergaan.

Bij deze behandeling brengen we een speciaal masker aan met het ingrediënt Elastatropin@. Dit is een proteine molecule die door de buitenste laag van de huid naar binnen dringt, en zich aan de bestaande elastinevezels hecht via een koperpeptide. Hierdoor kan je met slechts 1 behandeling 2 jaar elastine verlies herstellen.

# Tip 3 Cellen herladen met energie door licht (collageen booster)

Dat licht enorm belangrijk is voor de mens dat wisten we al. Maar het is misschien minder bekend dat het licht ons gedrag, stemmingen en huid beïnvloedt ( Bach, Dinshah, van Wijk). Door je huid met een pure vorm van licht te behandelen, vergroot Collageen Lichttherapie de opname van zuurstof door je huid. Daarnaast zorgt het licht ervoor dat je huidcellen voldoende energie krijgen om zo ook weer nieuw collageen en elastine aan te maken. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Net als elastine behoort collageen tot de belangrijkste proteïnes van de huid.

Wel wil ik hier stellen dat eerder genoemde herstelprocessen sterkt afhangt van de juiste bouwstoffen die ervoor moeten zorgen dat het aanmaak van elastine en bindweefsel daadwerkelijk ook plaats kan vinden. Net als een huis gebouwd word van verschillende bouwstenen en alle genoemde bouwstenen aan elkaar (gelijmd) word door beton kunnen onze cellen niet opgebouwd worden als er niet genoeg bouwstenen ( speciaal ontwikkelde nutricosmetics) aanwezig zijn.

Ze zorgen ervoor dat het gezicht er soepel, elastisch, stevig, gehydrateerd, jong en rimpelloos uitziet. Vanaf het moment dat er minder collageen aanwezig is, zal de huid slap worden en rimpels vertonen. Hierdoor gaat je huid er weer jonger en stralend uitzien.

Ben je nieuwsgierig geworden of er bij jou ook nog ‘wat te redden’ valt? Of wil je jouw huid ook een heerlijke verjongingsboost geven? Ik help je graag!

Daarom heb ik een super interessant aanbod voor je gemaakt van de Deep Elastine Booster Treatment.

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl