Logo Elim Instituut

Waarom kies je voor 100% natuurlijke producten

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Deel dit Bericht

100% natuurlijke huidverzorging gebruik jij dit al?

We zijn ons steeds meer bewust van het milieu en wat we eten, maar ook van wat we op onze huid smeren. Verzorgingsproducten moeten doen waar ze voor zijn bedoeld; de huid verzorgen, verjongen en/of verbeteren. In veel verzorgingsproducten zitten echter veel en onnodige chemische ingrediënten die je absoluut niet op je huid wilt hebben. Lees in dit blog waarom organische huidverzorging de beste keuze is voor jou.

Een laagje gif op je huid?

Parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen en petrochemische middelen die in veel cosmetica worden gebruikt, kunnen de huid beschadigen. Deze stoffen leggen een giftig laagje op de huid, waardoor de huid niet meer kan ademen en werkstoffen uit cosmetica minder goed kunnen doordringen.

Doordat de huid verstopt raakt, ontstaan er eerder ontstekingen zoals acne en couperose. De huid zal sneller verouderen, met rimpeltjes en pigmentvlekken als gevolg.

Organische cosmetica, wat is dat?

Organische cosmetica zijn 100% natuurlijke huidverzorging . Dat betekent dat er in de verzorgingsproducten alleen maar ingrediënten uit de natuur worden gebruikt en niet synthetische werkstoffen uit het laboratorium. De natuurlijke ingrediënten worden volgens de strengste eisen geteeld – zonder kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast wordt er in de formulering geen gebruik gemaakt van schadelijke conserveringsmiddelen zoals parabenen,  geur- en kleurstoffen.

Je kunt het vergelijken met biologisch eten. Daar kies je voor omdat je geen pesticiden en andere narigheid op je bordje wilt hebben. Maar die narigheid wil je ook niet op je huid smeren, toch?

100% natuurlijke huidverzorging – Mukti Organics zeer effectief

De tijd dat organische producten het geitenwollen sokken karakter hadden, ligt ver achter ons. Veel mensen hebben de kracht van organische cosmetica ontdekt, voornamelijk door de hulp van celebraties. De ingrediënten beschikken over zeer krachtige eigenschappen en dat allemaal rechtstreeks van moeder natuur!

100% natuurlijke huidverzorging– Mukti Organics

Mukti Organics komt uit Australië. Mukti Organics is handgemaakt en geformuleerd met een hele duidelijke focus op ecologisch, luxe en kwaliteit. Elk ingrediënt van Mukti Organics is zorgvuldig onderzocht en elk Mukti product bevat een unieke mix van bioactieve, inheemse Australische extracten die een bepaald type huid of huidaandoening aanpakken. Mukti Organics past een revolutionaire extractiemethode toe die de topische potentie van anti-oxidanten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen garandeert. Mukti Organics heeft internationaal vele health, beauty & best product awards gewonnen!

Mukti Organics – Cosmeceuticals

Mukti producten zijn cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn cosmetica die in de levende huidlaag werken, daar waar producten van bijvoorbeeld de drogist alleen tot de dode huidcellen laag doorwerken. Mukti Producten zijn daarmee zeer effectief bij het herstellen van de huid, waardoor de huid weer gezond kan worden en in staat is gesteld om zichzelf te verbeteren en te herstellen.

Mukti Organics – Aloë Vera als basis

Wat Mukti nog specialer maakt, is dat de producten als basis Aloë Vera bevatten. Andere cosmetica hebben als basis water. Water biedt verder geen toegevoegde waarde in het verzorgen van de huid, terwijl Aloë Vera de huid intensief herstelt, beschermt en verzacht.

Waarom kiezen voor Mukti Organics?

Een bijzondere verpakking – voor een verhoogde effectiviteit

Met bovenstaande voordelen houdt het niet op. Mukti Organics heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat al hun producten zijn verpakt in glazenverpakkingen. Verpakking met violet glas is de optimale vorm van verpakkingen voor cosmetica en voedsel. Het bevat biofotonische technologie die de geconcentreerde en actieve formuleringen beschermt door schadelijke lichtstralen te filteren. Alleen de violette lichtgolflengte kan door het glas dringen. Dit verhoogt de levensvatbaarheid van het product door de moleculen die erin zijn opgeslagen, te activeren.

Hoofdingrediënten Mukti Organics

Mukti bevat een aantal zeer vooruitstrevende en bewezen effectieve ingrediënten.

Mukti Organics – Aloë Vera

Uitstekend geschikt voor alle huidaandoeningen en huidtypes. Aloë Vera wordt gebruikt om de droge huid opnieuw in balans te brengen en de gevoelige huid te kalmeren. Het dringt vier keer sneller in de huid dan water, waardoor het de werking van andere werkstoffen in Mukti Producten verder optimaliseert.

Mukti Organics – Argireline

Argireline is een unieke peptide. De werkzaamheid is te vergelijken met botox. De spieren worden ontspannen, waardoor bestaande rimpels verminderen en het ontstaan van nieuwe rimpels wordt tegengegaan.

Mukti Organics – Calendula olie

Calendula olie is rijk aan beta-caroteen en heeft een ontstekingsremmende en helende werking.

Mukti Organics – Chiazaad olie

Chiazaad is goed voor alle huidtypes, want het is de perfecte balans tussen Omega 3 en Omega 6 essentiële vetzuren. Deze vetzuren zorgen voor een optimale voeding voor de huid. Het bevat ook alfa-liponzuur dat rimpels en grove poriën vermindert en fyto-voedingsstoffen en antioxidanten die de cellulaire functies van de huid ondersteunen.

Mukti Organics – Kokosnootolie

Kokosnootolie is echt een spectaculaire olie met een diepe en licht bedwelmende geur van pure kokosnootpulp. Het is één van de meest gerespecteerde oliën voor voedings- en gezondheidsdoeleinden. Het is rijk aan vetzuren, laurinezuur en eiwitten voor intensieve hydratatie en voeding van de huid.

Het allerbeste en meest effectieve cosmeticamerk voor jouw huid, maar dan zonder nare toevoegingen? Kies voor Mukti Organics!

 

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl