Logo Elim Instituut

Geen mooie huid door schoonheidsbehandelingen

schoonheidsbehandeling werken niet

Deel dit Bericht

Cosmetica en schoonheidsbehandelingen, waarom geeft dit geen voldoende resultaat aan je huid?

Heb jij ook al veel verschillende huidverzorging en/of schoonheidsbehandelingen geprobeerd en zie je weinig tot geen resultaat?

Veel vrouwen die hier komen, hebben veel soorten huidverzorging geprobeerd. Van producten vanuit de drogisterij tot dure producten vanuit de parfumerie. Als ze hier komen, geven ze aan dat ze al veel geprobeerd hebben en geen verbetering aan hun huid zien.

De huid is nog steeds droog en vermoeid of hun huid heeft roodheid en ontstekingen. Als ik dan mijn oplossing vertel, vinden ze het moeilijk om te geloven dat dit wel resultaat geeft, maar ik heb een methode ontwikkeld wat effectief resultaat geeft. Door de goede klantenreviews besluiten ze het toch nog een keer te proberen en met succes.

Heb jij een plan?

Een huis bouwen doe je niet zonder een bouwtekening en je kunt geen bedrijf starten zonder een goed doordacht bedrijfsplan. Wanneer je doelgericht wilt werken en resultaten wilt behalen, is het hebben van een plan de enige oplossing als je dit tot een succes wilt brengen.

Dit geldt ook voor het verbeteren van de huid. Wanneer je huidproblemen écht wilt laten behandelen, met zichtbare resultaten en zonder klakkeloos iedere zes weken een behandeling te ondergaan, moet ook hier een goed plan met duidelijke stappen worden gevolgd.

Een schoonheidsbehandeling ondergaan zonder dat hier een huidanalyse aan vooraf gaat, is water naar de zee dragen. Alleen door een complete huidanalyse, wordt pas écht duidelijk wat de problemen zijn en hoe deze op de beste manier moeten worden behandeld.

Daarnaast is de huid een weerspiegeling van onze gezondheid. Je kunt nog de beste producten gebruiken, maar wanneer er bijvoorbeeld bepaalde tekorten of ontstekingen zijn in het lichaam, zal de kwaliteit van de huid nooit verbeteren.

Elim Instituut staat voor een complete aanpak van huidproblemen. Wij analyseren niet alleen de huid, maar testen ook het lichaam op disfunctioneren. Daarnaast is het voeden van de huid van binnenuit zeer belangrijk voor het verkrijgen van de beste resultaten.

Wanneer je kiest voor een behandeling in ons instituut, kijken wij naar het totaalplaatje.

We pakken de oorzaak aan, in plaats van alleen het symptoom. Deze behandelwijze heeft ervoor gezorgd dat we honderden klanten hebben behandeld, waarbij huidproblemen zoals rimpels, pigmentvlekken en huidverslapping daadwerkelijk verminderen of zelfs verdwijnen. Deze methode noemen wij de Elim Instituut Huidherstel formule.

Waarom krijg je geen resultaat van jouw huidverzorgingsproducten?

Om je huid effectief te verbeteren is het noodzakelijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken die in de levende huidlaag komen. Dit heten dan geen huidverzorgingsproducten meer, want de naam zegt het al, het is verzorging. Als je resultaat wil, wil je geen verzorging maar huidverbetering. Huidverbeteringsproducten vallen onder de naam cosmeceuticals producten. Dit zijn producten met een hoge gradatie aan actieve werkstoffen die werkzaam zijn in de levende huidlaag.

Hoe kunnen huidverbeteringsproducten dan wel resultaat geven?

Het verschil met producten vanuit de winkel en cosmeceutical producten is dat producten vanuit de winkel alleen op de verzorging van je huid werken en dus op de bovenste huidlaag. Deze huidverzorgingsproducten mogen niet de levende huidlaag in om de functie van de huid te herstellen om een mooie en gezonde huid te krijgen. Vaak bevatten de producten een lage concentratie aan werkstoffen, waardoor ze ook niets tot nauwelijks resultaat geven.

Huidverzorgingsproducten vanuit de winkel werken enkel op de bovenste dode huidlaag voor verzorging, maar niet op resultaat. Cosmeceutical producten mogen niet in de winkel verkocht worden en zijn alleen te koop via een arts of huidspecialist. Dit zijn producten met een hoge gradatie aan actieve werkstoffen: 15 tot zelfs 60% waardoor ze op resultaat van je huid werken. Cosmeceutical producten zijn in staat de functie van de huid te veranderen, zodat je weer een mooie, gezonde en stralende huid krijgt.

Huidverzorgingsproducten bevatten daarnaast stoffen die ook een negatieve invloed op je huid kunnen hebben. Ze kunnen paraffine, mineralen oliën, chemische kleur- en geurstoffen en parabenen bevatten. Paraffine bijvoorbeeld legt een laagje op je huid waardoor je huid goed aanvoelt, maar de levende huidlaag hieronder zal denken dat door dit laagje je huid voldoende vocht heeft en het vocht in je huid gaat afvoeren. Dit wil je absoluut niet, want hierdoor wordt je huid droger en gaat het sneller verouderen. Gebruik dus altijd producten zonder paraffine.

Waarom je geen tot onvoldoende resultaat krijgt van schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen werken voor de ontspanning en verzorging van je huid, maar wil je resultaat dan heb je een huidverbeteringsbehandeling nodig. Denk bijvoorbeeld aan medische huidpeelingen, microdermabrasie, dermapen of koudlaser behandelingen. Dit zijn een paar voorbeelden van huidverbeteringsbehandelingen, want er zijn er nog veel meer. Maar ook de huidverbeteringsbehandelingen geven vaak onvoldoende resultaat en ik zal je vertellen hoe dat komt.

Ontbrekende bouwstoffen zorgen voor onvoldoende resultaat

Zodra de eerste lijntjes en rimpels zichtbaar worden of je merkt dat je huid er vermoeider uit gaat zien en slapper wordt, dan betekent dit een achteruitgang van bouwstoffen in je huid. En dit gaat sneller dan we denken. Al vanaf je 21ste neemt het collageen af in je huid en vanaf je 30ste gaat ook de elastine hard achteruit.

Deze twee bouwstoffen zorgen voor volume en veerkrachtigheid in je huid. Met een huidverbeteringsbehandeling gaan we werken om onder andere je collageen en elastine weer te stimuleren. Maar als deze bouwstoffen ontbreken, kan je huid het ook niet opnieuw opbouwen. Dit is de reden waarom je onvoldoende tot geen resultaat ziet van behandelingen.

Huidscan om jouw tekorten te zien

Voor het beste resultaat is het dus noodzakelijk om de ontbrekende bouwstoffen aan te vullen en dan is het nog belangrijk om per persoon te kijken wat iemand nodig heeft. Bij de een zit er heel weinig collageen in de huid en bij een ander weer veel te weinig bindweefsel. Om het beste resultaat te krijgen is het ook noodzakelijk om precies te weten welke bouwstoffen er ontbreken aan jouw huid. Daarvoor werken wij met de huidscan om zo te kijken wat jouw huid nodig heeft en je een persoonlijk plan van aanpak mee naar huis te geven.

Voeding voor een mooie en gezonde huid

Wil je zorgen dat je huid gaat opbouwen en zorgen dat je huid niet sneller veroudert, is het ook noodzakelijk om zelf goed op de voeding te letten. Suiker veroudert je huid met 15 jaar, dus let hier zoveel mogelijk op. Het is ongeveer 18% wat mensen zelf toevoegen aan bijvoorbeeld koffie of thee. De rest krijg je binnen via voedsel.

Het is dus belangrijk zo goed mogelijk op de etiketten te kijken. En nog beter: eet zo min mogelijk uit verpakkingen en probeer zo veel mogelijk zelf vers te maken. In fruit zit uiteraard ook suiker, maar door hier bijvoorbeeld een handje walnoten bij te eten zal het suiker langzamer worden opgenomen. In walnoten zitten veel goede vetten en die vertragen de suikeropname.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten wat je zelf kan doen met voeding om je huid mooi en gezond te houden, neem dan contact met ons op.

Wil je graag weten hoe je de ontbrekende bouwstoffen in jouw huid kan aanvullen om weer een mooie, gezonde en stralende huid te krijgen? Maak dan een afspraak voor de kennismakingsaanbieding.

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl