Logo Elim Instituut

Exilis Protege

Exilis Protege huidverjonging en huidverstrakking

Deel dit Bericht

Exilis Protege, hét wapen bij uitstek voor het zichtbaar verminderen van volumeverlies, lijnen en rimpels. De manier waarop we eruit zien bepaalt voor een groot gedeelte hoe we ons voelen.

Natuurlijk is dit bij de één wat belangrijker dan bij de ander, maar zelfs wanneer je niet veel met je uiterlijk bezig bent, merk je dat je beter in je vel zit wanneer je tevreden bent met hoe je eruit ziet.

Dit merk ik ook vaak bij de heren en dames die mijn Instituut bezoeken. Wanneer ik samen met hen een behandelplan opstel en zowel zij als ik na verloop van tijd een daadwerkelijke verbetering en verjonging van de huid constateren, zie ik een verandering in hun houding, de manier waarop ze lopen en zelfs praten. Eigenlijk niet gek, de huid is tenslotte het eerste wat mensen aan ons zien, naast kleding en het haar. De huid en met name de gezondheid en vitaliteit van de huid, bepalen hoe zelfverzekerd we zijn.

Helaas neemt de jeugdigheid van onze huid na het 25e levensjaar met rasse schreden af. Stofjes die de huid soepel en elastisch hielden, worden minder door het lichaam geproduceerd. De zwaartekracht neemt de overhand en de eerste lijntjes en rimpels zijn een feit.

Natuurlijk willen we allemaal ouder worden en een rimpeltje hier en daar is helemaal geen probleem. Maar zeg eens eerlijk; stoor jij je aan die rimpel op je voorhoofd, die iedere maand dieper lijkt te worden? Of hoor je steeds vaker dat je er vermoeid uitziet? Zijn die rimpeltjes naast je ogen, die je eerst best nog charmant vond, je nu toch echt aan het irriteren?

Blijf dan niet langer rondlopen met deze (onnodige) negatieve gedachten en laat er iets aan doen! En dan heb ik het natuurlijk niet over injectables, we willen tenslotte geen gif in ons lichaam spuiten.

Ik help jou met het stopzetten van huidveroudering, maar dan wel op een natuurlijke, bewezen werkzame en effectieve manier. Dit doe ik door middel van de Exilis Protege, hét wapen bij uitstek voor het zichtbaar verminderen van volumeverlies, lijnen en rimpels.

Onze huid krijgt veel te verduren

Als we ouder worden, gaan we merken dat onze huid veel te lijden heeft gehad. Dat is ook niet zo gek, tenslotte wordt onze huid voortdurend aan allerlei externe invloeden blootgesteld. Sommige huidverzorgingsproducten doen onze huid meer kwaad dan goed en dan is er ook nog het milieu wat een behoorlijke invloed op de huid heeft. Huidveroudering is een normaal verschijnsel en iedereen krijgt er last van. Het begint al op je twintigste, maar wordt meer zichtbaar rond je 35ste. Natuurlijk willen we allemaal de huid zo lang mogelijk jong houden en gelukkig zijn er wel een aantal opties om de veroudering wat tegen te gaan of minder zichtbaar te maken.

Hoe komt het dat je huid veroudert?

Allereerst is er de inwendige factor. Zoals we al eerder hebben benoemd kan een tekort aan de juiste voedingsstoffen hier een grote rol in spelen. Maar ook het lichaamseigen biologische programma speelt hierin een rol. Hoe snel je huid verouderd is namelijk ook erfelijk bepaald. De externe factoren zoals ultraviolette stralen, overgewicht, roken, hormonen, luchtverontreiniging, klimaatomstandigheden en voeding werken ook mee in het verouderingsproces.

Hoe gaat de huidveroudering in zijn werk?

De opperhuid wordt dunner en de hoornlaag kan dikker worden. De huid is ook kwetsbaarder en vaak droger en doffer. Ook de lederhuid neemt af in kwaliteit, net zoals de hoeveelheid collageen. Juist dat collageen zorgt voor de stevigheid van de huid. Het is net zoals hyaluronzuur (een eiwit) een onderdeel van het bindweefsel en essentieel om de jongere huid te behouden. Ook de hoeveelheid elastine wordt minder, waardoor de huid minder soepel en elastisch aanvoelt. Juist doordat die elastine en het collageen afnemen in de huid, wordt de huid sneller slap en stug en verschijnen de rimpels, groeven en plooien.

Wat kun je ertegen doen?

Er zijn een aantal handelingen die je kunt doen om de huid wat te verjongen of de veroudering te vertragen:

Exilis protege huidverjonging tip

Is er een wondermiddel?

Natuurlijk lost men de problemen van de huidveroudering niet in één keer op met één wondermiddel. Het is verstandig om ten eerste zelf rekening te houden met de bovenstaande factoren die huidveroudering tegengaan, zoals een regelmatige slaap, minder of stoppen met roken en drinken etc. Daarnaast is een goede huidverzorging natuurlijk een must. Dat betekent dat je het beste kunt kiezen voor producten die bij jouw huid passen en op een 100% natuurlijke basis zijn. En dat begint altijd met een goede reiniging. De oppervlakte actieve stoffen van huidverzorgingsproducten en reinigingsmiddelen voor de huid moeten mild zijn en ook het liefst onzuiverheden en talg verwijderen. Het is aan te raden om schuurmiddelen en sterk alkalische producten te mijden.

Reinigen, herstellen en balancere

Neem bijvoorbeeld een Balancing Foaming Cleanser om je gezicht te reinigen. Een toner gebruik je voor het balanceren, maar ook voor het herstellen van de huid en dan met name van de zuurmantel nadat de huid gereinigd is. Voor een droge en een normale huid is het een aanrader om de Rose Blossom Hydrating Mist Toner te gebruiken. Voor de vettige huid of de gecombineerde huid gaat de voorkeur uit naar de Neroli Blossom Balancing Mist Toner.

Gebruik overdag hydraterende en het liefst vocht inbrengende crèmes om je huid te beschermen tegen externe factoren, zoals het milieu. Een prettige combinatie is bijvoorbeeld om het Mukti Vital C-serum te gebruiken met daarna de Tinted Moisturiser with Sunscreen.

Voeden en ontgiften

Tijdens de nachtrust gaat je huid aan de slag om zich te herstellen en te ontgiften. Hierbij kun je jouw huid best een handje helpen. Natuurlijk ga je voordat je gaat slapen je gezicht eerst goed reinigen. Het beste kun je daarna een licht serum met retinol gebruiken gecombineerd met een paar druppels olie met essentiële vetzuren en antioxidanten. Het Age Defiance Night Serum is hier een goede keuze en dit kun je combineren met een paar druppels van de Antioxidant Facial Oil. Dit voedt en verjongd te huid. Daarnaast helpt de Mukti Organics Antioxidant Facial Oil Omega 3-6-9 bij de productie van collageen en verhoogt het de elasticiteit van de huid.

Wat doet de Exilis Protége?

De Exilis Protégé is een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging met radio frequentie technologie. Behandeling met de Exilis verjongt de huid in de diepere lagen op een natuurlijke biologische manier, door het collageen en elastine in de verouderde lederhuid te vervangen door nieuwe vezels. Het stimuleert ook de aanmaak van hyaluronzuur om voldoende vocht vast te kunnen houden.

De huid wordt in feite van binnenuit vernieuwd en daarmee verjongd. De veerkracht en elasticiteit komen terug, waardoor rimpels en lijnen direct afnemen.

Na één behandeling al resultaat?

Na één behandeling zie je inderdaad een gezondere en stralendere huid. Maar net als dat je door één dag sporten ook geen zichtbare spieren ontwikkelt, geldt dat hetzelfde bij een behandeling.

Wanneer jij écht serieus bent in het laten verjongen van je huid, zal het ondergaan van de Exilis behandeling in kuurverband jouw het gewenste resultaat geven.

Ik raad mijn klanten aan om 6 keer de behandeling te ondergaan, met tussenpozen van een maand. Na de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen, omdat de sterk verhoogde collageenproductie nog een hele tijd doorgaat.

Welke huidproblemen worden zichtbaar verbeterd met de Exilis Protége?

De Exilis wordt ingezet voor het verjongen van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

De volgende doelen worden bereikt:

  • Rimpels worden van binnenuit op een natuurlijke manier opgevuld.
  • De gezichtscontouren en het volume worden hersteld.
  • Hamsterwangen worden effectief tegengegaan.
  • Een dunnere huid door volumeverlies wordt dikker gemaakt en daarmee minder vatbaar voor vroegtijdige huidveroudering.

Ondersteuning van binnenuit

Wanneer je kiest voor het Exilis behandeltraject, neem je de eerste stap naar een gezonde en jeugdige huid. Deze stap ondersteun je verder met de juiste verzorging van binnenuit, in de vorm van supplementen.

Het tekort aan essentiële eiwitten zoals collageen en elastine wordt door de Exilis van buiten aangevuld, de supplementen zorgen ervoor dat deze stoffen van binnenuit de huid bereiken.

Behandelplan

Tijdens je eerste behandeling bespreken we wat jouw wensen zijn. Ik laat je zien wat de mogelijkheden zijn en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Daarnaast geef ik je advies over de supplementen die ervoor zorgen dat je de snelste resultaten behaalt.

Wil jij weten of deze behandeling voor jouw geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl