Logo Elim Instituut

Zonder voldoende Zuurstof in je bloed, zeker geen droomhuid

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Deel dit Bericht

Welke leeftijd je ook al momenteel hebt, je wilt er goed blijven uitzien. Daarom is het belangrijk om goed voor jouw huid te zorgen en te zorgen dat jouw huid voldoende zuurstof en speciale reparatie bouwstoffen krijgt.

Zonder zuurstof en speciale reparatie bouwstoffen kan je huid zichzelf niet herstellen en repareren en zal je dus veel sneller verouderen.

Zuurstof is voor je huid het belangrijkste levenselement, bouwsteen en energiegever tegelijkertijd. Zonder voldoende zuurstof bestond er geen eiwit, koolhydraten, maar ook geen water. Ook ons immuunsysteem en de uitscheidingsprocessen worden met behulp van zuurstof aan de gang gehouden.

Bij slechts 2% minder zuurstof in je cellen krijg je al cel schade

De foutmarge voor voldoende zuurstof in je celkern bedraagt nog geen 2 % omdat voor je celkern om te functioneren zuurstof noodzakelijk is. Je cellen moeten voorzien zijn van 100 % zuurstof. Dit is noodzakelijk voor een optimale celkern functionaliteit. Bij 98% zuurstof in je celkern zal je denken dat je maar 2 % minder zuurstof in je cellen hebt. Alleen dan al lopen je cellen schade op.

Wil jij weten hoeveel zuurstof jouw cellen hebben en of jouw cellen al schade opgelopen hebben? Doe dan de RC wanglijmtest. Hierin kunnen wij o.a. precies meten hoeveel zuurstof je cellen nog bevatten en ook of er veel vrije radicalen in je lichaam aanwezig zijn.

Zuurstof is de bron van al je cellen

Een zuurstoftekort in je lichaam is een zekere indicator voor weefselverval. Als je huid te weinig zuurstof krijgt verouderd je huid veel sneller. Wetenschappers hebben geconstateerd dat bijna alle huidproblemen van de oudere huid te maken hebben met het feit dat de zuurstofopname capaciteit in de celkern vermindert bij het ouder worden. De oorzaak hiervan is vaak een veel te lage rode bloedcel zuurstofdraagvermogen, onvoldoende zuurstof inname capaciteit via je luchtwegen en veel te weinig regelmatige beweging.

Vrije radicalen en giftige elementverbindingen kunnen tegengewerkt worden door de aanwezigheid van speciale reparatie bouwstoffen zoals onder meer aangeleverd worden door de Ascorb plus en de RC skin control

Vrije radicalen zijn deeltjes die ontstaan wanneer sommige voedingstoffen onvoldoende verteerd (opgesplitst) worden of bijvoorbeeld de aanwezigheid van zware metalen zoals kwik die in sommige geneesmiddelen en tandvulling zit. Zware metalen en andere gifstoffen zitten ook in luchtvervuiling en die krijgen wij dan ook naar binnen. Vrije radicalen onder ander hebben de neiging om je celwanden te beschadigen door daar gaatjes in te slaan.

Het klinkt misschien niet logisch maar het is het zuurstof en speciale reparatie bouwstoffen dat je vrije radicalen schade kan beperken. Of omgekeerd: het is een gebrek aan zuurstof en speciale reparatie bouwstoffen wat uiteindelijk een ernstige vrije radicalenschade kan opleveren. Denk maar eens aan een vijvertje dat geen verversing krijgt door zuurstof: het wordt een stilstaande poel, een stinkende, ongezonde drap waar geen vis in kan leven.

Geen zuurstof en speciale reparatie bouwstoffen betekent geen energie voor je cel, dus geen mogelijkheid voor regeneratie en onderhoud, laat staan extra productie, met als resultaat een degeneratie met uiteindelijk een fatale af loop voor de cel.

Je cellen voorzien van voldoende zuurstof en speciale reparatiestoffen is essentieel voor een droomhuid

Vrije radicalen en giftige elementverbindingen kan tegen gewerkt worden door de aanwezigheid van speciale reparatie bouwstoffen zoals onder meer aangeleverd worden door de Ascorbp plus en de rc skin control capsules.

De Ascorbo plus bevat vitamine C calcium ascorbaat & Acethyl palmitaat dat ervoor zorgt dat je cellen voldoende zuurstof krijgt en voert alle gifstoffen en vrij radicalen af. Hierdoor krijg je meer energie en worden je cellen jonger.

De RC Skin Control Capsules bevatten Mitochondrioplex & Inflamatoire complex spoort oude plakresten in je darmen op en bind dit en voert dit af. Daarnaast vermindert het ontstekingen en stimuleert de aanmaak van je bindweefsel waardoor je spijsverteringsritme hersteld wordt en je stoelgang verbetert. Daarnaast krijg je een stevigere huid en verouderd je huid veel minder snel.

Carboxy therapie is de oplossing om je huid van buiten af te voorzien van voldoende zuurstof

Carboxy Therapie is een zuurstof behandeling om te zorgen dat je huid voldoende zuurstof krijgt van buitenaf. Carboxy therapie verdient het dus om een gezondheidstherapie en een anti-aging behandeling genoemd te worden.

Hoe meer zuurstof hoe intenser je celmetabolisme, des te sterker je zelf herstellend vermogen van je huid in geval van huidproblemen zoals huidveroudering en littekens. CO2 bereikt eenvoudig je bloedvaten in je huid, smelt dan in je bloed en assisteert hemoglobine met de transport van zuurstof naar je cellen. Op het moment dat er schade is, is er een grotere behoefte aan energie om mee te regenereren.

Voor wie is Carboxy therapie behandeling geschikt?

Heb je last van huidverslapping, rimpels, beginnende couperose, pigmentvlekken, acne of donkere kringen onder je ogen? Dan heeft je huid schade en dus een grotere behoefte nodig aan zuurstof. Ik raad je dan zeker aan om een afspraak te maken.

Speciale aanbieding zodat jij stralend de feestdagen in gaat!

Jouw behandeling bestaat uit een Carboxy Therapy Treatment wat erop gericht is om je huidcellen in je diepere huidlagen weer voldoende energie te geven. Hierdoor wordt het vocht in je huid hersteld en gaat je huid weer  collageen en elastine aanmaken. Allemaal benodigdheden voor een mooie jeugdige huid en zichtbare huidverbetering. Het kan effectief ingezet worden bij: liften van je gelaat en hals, wallen onder je ogen verminderen, verfijnen van poriën, verminderen van pigmentvlekken en rimpels.

Extra Bonus: een uitgebreide huidmeeting

Welke crème heb ik nodig? Heb ik een droge huid of vocht tekort? Heeft mijn huid schade en wat kan ik hier dan aan doen? Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die graag hun huid willen verbeteren.

Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies. Wat we tot dusver alleen met het blote oog bekeken, kan bij Elim Instituut worden ondersteund door een huidmeeting. Deze meeting geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid en wat er nodig is om jouw huid in een optimale conditie te krijgen.

Maak nu een afspraak voor de kennismakingsaanbieding. 

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl