Logo Elim Instituut

Succes is een mindset

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Deel dit Bericht

Mindset & Succes. Echte schoonheid zit van binnen, een zelfverzekerde vrouw straalt, een positieve mindset zorgt voor nog meer positiviteit, je hebt jouw lot in eigen handen en je bent wat je eet…

Een aantal overtuigingen waar ik heilig in geloof. Wanneer je succesvol wilt zijn, zal je het heft in eigen handen moeten nemen. Ik geloof dat succes bestaat uit meerdere factoren. Wanneer je (zakelijk) succes wilt behalen, dient je lichaam gezond te zijn, zodat je kunt presteren en met druk om kunt gaan. Wanneer je lekker in je vel zit, je haren zitten goed, je hebt de juiste kleding aan en je huid straalt van gezondheid, zal je meer succes behalen.

Wat is succes?

Voor iedereen is succes iets anders. De een ervaart succes omdat ze leiding geeft aan een groot team collega’s, de ander ziet succes in het grootbrengen van de kinderen en weer een ander voelt zich succesvol wanneer ze vrij kan gaan en staan waar ze wil en financieel onafhankelijk is.

Op welke wijze jouw succes zich manifesteert maakt eigenlijk niet uit, zolang je er zelf maar in blijft investeren en geloven, zal je succesvol worden en blijven.

Hoe kun je succes ondersteunen?

Als voedings- en huidspecialist geloof ik dat succes kan worden ondersteund door een aantal fundamentele punten, namelijk je lichaam precies dat geven wat het nodig heeft en investeren in je uiterlijk.

Je lichaam dat geven wat het nodig heeft

Ken je dat gevoel, wanneer je een periode hebt waarin het allemaal niet zo lekker gaat, je jezelf minder goed gaat verzorgen? Verse voeding en sporten komen op een laag pitje te staan. Je gaat je nog rotter en/of minder fit voelen, je neemt steeds minder tijd om te sporten en goed te eten. Je komt in de vicieuze cirkel terecht; je komt aan in gewicht en door het gebrek een vitaminen en essentiële voedingsstoffen wordt de kwaliteit van je huid en haar slechter. Deze hele situatie zorgt ervoor dat je minder goed presteert, zowel zakelijk als privé.

Met dit voorbeeld wil ik aangeven dat alles met elkaar is verweven. Wanneer jij jezelf te zwaar vindt, zal zich dat uiten in bijvoorbeeld onzekerheid of jaloezie naar andere vrouwen en uiteindelijk in een minder gelukkig en succesvol leven.

Wanneer je eenmaal de knop hebt omgezet naar een gezondere levenswijze, is het belangrijk te weten wat het lichaam nodig heeft. Daarnaast is de kwaliteit van ons eten in de afgelopen jaren achteruit gegaan en is het lastiger om alle essentiële voedingsstoffen alleen uit voeding binnen te krijgen.

Investeren in je uiterlijk

Rimpels, lijntjes, pigmentvlekken, acne, couperose… Het zijn allemaal huidproblemen die ons onzeker maken, maar waar in de meeste gevallen zeker iets aan gedaan kan worden. Blijf niet langer doorlopen met dit soort huidproblemen!

Heb je het gevoel dat er toch geen oplossing is voor jouw probleem? Dat is er wel! Met de huidige productformuleringen en vooruitstrevende apparatuur, kan jouw huid daadwerkelijk worden verbeterd.

Neem je jouw probleem niet zo serieus, maar merk je dat je er toch last van hebt? Dat is helemaal niet gek. Ons uiterlijk is van grote invloed op onze gesteldheid. Wanneer je (onbewust) onzeker bent over je uiterlijk, zal dit ook (onbewust) naar voren komen in de manier waarop jij dingen in het leven aanpakt.

Heb je het idee dat jouw probleem erbij hoort, zoals rimpels horen bij het ouder worden? Dit is niet waar! Rimpels zijn een weerspiegeling van jouw gezondheid en natuurlijk zullen op den duur rimpels ontstaan. Wat echter veel mensen zich niet beseffen, is dat de cellulaire leeftijd van de huid veel ouder is dan dat zij in werkelijkheid zijn. Dit betekent dat er zeker wel iets gedaan kan worden aan huidveroudering, omdat jouw lichaam helemaal niet zo oud zou moeten zijn.

Hoe Elim Instituut jouw pad naar succes ondersteunt

Door in jezelf te investeren, voel je je prettiger. Jij bent het toch waard om je goed te voelen?  Het Elim Instituut helpt jou hierbij, door middel van gericht advies over voeding, de gezondheid van je lichaam en de kwaliteit van je huid. Deze punten komen samen in de unieke Elim Huidherstel formule.

De formule bestaat uit 5 stappen, die samen een compleet beeld van jouw gezondheid vormen. De Huidherstel formule dient als leidraad voor de behandelingen en cosmeceuticals producten en preparaten, waardoor een resultaatgerichte behandelwijze ontstaat.

Een stap uit de Huidherstel formule waar ik bijzonder trots op ben, is de wangslijmtest. De wangslijmtest is uniek, Het Elim Instituut is de enige schoonheidssalon in Nederland die op deze manier daadwerkelijk kan inzien hoe het is gesteld met de gezondheid van het lichaam én de huid en hierdoor een volledig bij jouw passende behandeling geeft.

Succesvoller zijn?

Geloof jij dat je goed voelen en er goed uitzien bijdraagt aan meer succes en een gelukkiger leven? Zijn er dingen aan je uiterlijk die je storen? Voel je je niet zo fit als je zou willen? Investeer dan nu in jezelf, zodat jij je weer kunt bezig houden met positiviteit en het bereiken van jouw doelen!

Wil jij ook succesvol leven? boek dan nu een afspraak voor de ELIM huidherstel formule.

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl