Logo Elim Instituut

Huidveroudering ligt op de loer

Deel dit Bericht

Naarmate je ouder wordt, gaat de energie uit je huidcellen ontbreken, waardoor je huid minder collageen en elastine kan aanmaken en je spierspanning afneemt. Je huid wordt slapper en er ontstaan lijntjes en rimpels. Met andere woorden: de huidveroudering slaat toe en je jeugdige huid wordt futloos en valer omdat de energie in je lichaam ontbreekt.

Deze energie kun je herstellen met de Bioskinlight methode; hierbij wordt gebruik gemaakt van Photonlaser en Collageenbooster. De photonlaser maakt je spieren weer steviger, waardoor je huid strakker wordt en de collageen booster zorgt ervoor dat je huid nieuw collageen gaat aanmaken. Je huid wordt voller en je lijntjes en rimpels verminderen, waardoor je weer een jeugdige huid kunt ervaren.

Stop huidveroudering

Huidveroudering ontstaat niet van de ene op andere dag. Hier gaat een heel proces aan vooraf. Besef dit goed en begin op tijd met de juiste behandelingen en huid verbeterende producten en de juiste voedingsstoffen. Is de veroudering al in gang gezet dan kun je dit zeker herstellen en je huid verbeteren, maar omdat  hier een heel proces aan vooraf gegaan is, moet je het wel de tijd geven.

Als je botox of een filler gebruikt, zie je direct resultaat maar de conditie is niet verbeterd. Zodra de filler is uitgewerkt, ben je weer terug bij af of is het zelfs slechter. Met de Bio Skinlight methode verbeter je wel je huidconditie en gaat je huid weer nieuw collageen aanmaken en worden je spieren weer steviger.  Daarnaast zet je een enorme rem op de huidveroudering. Je zult merken dat je huid veel minder snel veroudert.

Vul je huid vanbinnenuit aan met de juiste bouwstoffen

Naast je cellen weer heropladen met energie en je spierspanning te verstevigen, is het ook belangrijk om je huid van binnenuit met de ontbrekende huidstoffen aan te vullen door middel van nutricosmetics. Hierin zit o.a. collageen, elastine en hyalurozuur zodat je huid de bouwstoffen heeft om weer nieuw collagen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Daarnaast is gezonde voeding ook erg belangrijk dit is allemaal belangrijk om huidveroudering tegen te gaan.

Kun je via voeding  je collageen aanvullen?

Collageen kunnen we niet via de voeding binnen krijgen. Het is wel aanwezig in de huid van de zalm, maar al zou je dit een keer eten, krijg je niet genoeg binnen om de tekorten aan te vullen. Viscollageen komt, qua structuur en opneembaarheid, het meest overeen met het collageen in de huid van de mens. Naast de huid vinden we ook collageen in de aanhechtingen, gewrichten en botten. In de nutricosmetic waar wij mee werken zijn de viscollageenpeptides extreem klein en  water absorbeerbaar. Het onderscheidt zich met veel andere collageenproducten door de kwaliteit van de ingrediënten. Een dagdosering bevat Vitamine C en 5 gram viscollageen en nog 14 andere ingrediënten.

Het gebruikte viscollageen heeft een betere kwaliteit ten opzichte van veel andere collageenproducten die samengesteld zijn uit runderen of varkens. Deze vormen van collageen zijn veelal moeilijker te absorberen. Doordat het lichaam de cellen die vezels produceren (fibroblasten) standaard activeert, nemen deze peptiden op in het binnenste van de cel. Nu worden de peptiden in de exact juiste volgorde geplaatst. Als er iets ontbreekt lukt het alsnog niet.

Als vitamine C ontbreekt, kun je geen nieuw collageen maken

Vitamine C speelt hierbij een belangrijke rol om de onderliggende bruggen te maken en dus bij het tegengaan van huidveroudering. Het zorgt ervoor dat je nieuwe collageen zich kan hechten aan je oude collageen. Samen vormt dit dan weer voor optimale volume. Dit zijn standaard en heel natuurlijke processen die in jouw lichaam plaatsvinden. Zo wordt het bestaande collageen vervangen, vernieuwd en versterkt. Daarnaast is Vitamine C een belangrijke antioxidant die helpt je huid te beschermen tegen vrije radicalen.  Viscollageenpeptides,  met Vitamine C, is van belang voor de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt. Hierdoor rem je de huidveroudering vanbinnenuit.

Als je verjonging wilt, is er een grote behoefte aan voedingsstoffen nodig

Behandelingen met de Bio Skinlight methode zorgen voor een betere stofwisseling in de huid waardoor je huidveroudering afremt. Dat betekent dat de cellen beter in staat zijn zuurstof en voedingsstoffen op te nemen. En omdat de huid door de extra energie van het licht veel actiever wordt en harder gaat werken, wordt de behoefte aan voeding ook nog groter. Logisch, want wie actief is, krijgt immers honger. Wil je de huidveroudering tegengaan is het dus belangrijk om te zorgen dat je huid voldoende energie heeft.

Huidverzorging vanuit de winkel werkt op verzorging maar niet op resultaat

De meeste cosmetica werkt met name op je de bovenste dode huidlaag. Wil je werken op resultaat van je huid, gebruik dan Cosmeceuticals producten. Deze producten bevatten actieve werkstoffen die jouw levende huidlaag bereiken, je huid gaan verbeteren, zodat je een stralende, jongere en stevigere huid krijgt.

Dit kan omdat de ingrediënten (door nano technologie) zo minuscuul klein zijn, dat ze door elke barrière van de huid passen. De ingrediënten zitten verpakt in microscopische ‘vetbolletjes’ die in de diepte kunnen reizen. Deze vetsubstantie is van hetzelfde materiaal als onze celwanden.  De cel herkent daarom deze moleculen en ziet ze als lichaamseigen. Vervolgens ‘smelt’ het vetbolletje  op de celwand en kunnen de ingrediënten zonder problemen de cel binnendringen. Deze directe weg resulteert in de meest  optimale voedingswijze van de cel.

Cosmeceuticals producten voor effectief resultaat

Je huid toont in korte tijd een nieuw aanzien. Zij is optimaal gehydrateerd, heeft ontspannen gelaatstrekken, toont een gevoede textuur en je lijntjes en rimpels verminderen. Met EclActive kun je zo thuis zelf, als een professional, iedere dag werken aan echte huidverjonging. Je huid hervindt dag na dag haar natuurlijke jonge glans en balans.

Dus wil jij ook een jeugdige huid houden of krijgen? Behandel je huid dan met de Bioskinlight methode   en vul je huid van binnenuit aan met nutricosmetics. Daarnaast zijn de juiste huidverzorgingsproducten ook belangrijk. Maak nu een afspraak met de huidverjongingspecialist voor de kennismakingsaanbieding en zet een rem op je huidveroudering.
Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl