Logo Elim Instituut

Het geheim om je huid soepel en jong te houden

Deel dit Bericht

 

Het is niet ongewoon voor vrouwen om zich vervelend te voelen als ze in de spiegel kijken en vinden dat tekenen van huidveroudering hun gezicht  zijn binnengedrongen. De meeste vrouwen hebben wel de behoefte om er iets aan te doen maar weten vaak niet wat ze moeten doen en dat is vaak de kern van het probleem. Vaker wel dan niet voelen vrouwen de behoefte om het verouderingsproces van de huid te stoppen door middel van het gebruik van anti-aging behandelingen en producten. Ik zie het zo vaak dat vrouwen al van alles hebben geprobeerd, wat vaak veel geld kost, maar daarin vaak de verkeerde keuzes hebben gemaakt, waardoor het geen resultaat geeft en je huid juist sneller kunt verouderen.

Als jij één van die vrouwen bent tegen de veertig jaar en die nog midden in het leven staat dan wil jij toch ook de beste behandelingen en producten voor jouw gezicht en rimpels. Jij wilt toch onbezorgd en mooi oud worden zodat mensen tegen jou zeggen: “Het lijkt wel of jouw huid nooit ouder wordt, je blijft er altijd zo goed uitzien” Wil jij dat ook? Dan is nu het moment om er wat aan te doen met de beste anti-aging producten die er zijn van Elim Instituut. Anti-aging behandelingen van de huidverjongingspecialist zijn erop gericht om jouw huid te verjongen zodat jouw huid er soepel en jonger uitziet dan alle  andere vrouwen van veertig jaar.

Hoe de huidverjongingspecialist jouw huid soepel en jong kunt houden

De  anti aging producten verjongt je huid van binnen en buiten . De behandelingen en de producten in combinatie met gezond eten is de basis voor huidverjonging. Het verouderingsproces wordt vaak versneld met de levensstijl die de persoon heeft. In de meeste gevallen is het je voedingspatroon en roken waardoor mensen  er ouder uitzien dan ze daadwerkelijk zijn.

Als je niet je voedingpatroon verandert en je leefgewoontes dan zal je minder resultaat boeken met anti-aging behandelingen en producten. En dat is zonde, want vaak zijn het kleine dingen die je direct kunt aanpassen zodat je op langere termijn een veel beter resultaat ziet, want jij wil er toch ook jonger uitzien dan dat de buitenwereld denkt ? Als je overschakelt naar een gezondere levensstijl met behulp van de juiste anti-aging producten dan is werken aan huidverjonging een fluitje van een cent.

Veranderen van levensstijl dat kun jij ook

Als je echt jeugdige uitstraling  wilt terugwinnen dan moet je een paar dingen veranderen. Het eerste punt dat je zal moeten opgeven is roken als je dit doet. De nicotine zal je huid  geen goed doen en als je veel sigaretten rookt, verkleuren je tanden en beschadigt het je tandvlees. Met verkleurde gele tanden zal je er niet jonger uitzien en als je in de spiegel kijkt, word je er ook niet vrolijk van.

Het volgende punt  is dat je moet matigen met alcoholische dranken. Een glas rode wijn in het weekend is goed, maar overmatige consumptie van alcoholische dranken, daar zal je huid niet van opknappen en wordt tevens vaak droog en levenloos. In plaats van het drinken van alcoholische dranken kun je beter overschakelen naar zelfgemaakte groene smoothies voor in de ochtend en minimaal 8 glazen water drinken per dag. Voldoende water zal helpen je huid te hydrateren, waardoor je er jonger uitziet .

Wat is anti-aging?

Mensen zijn gemaakt en samengesteld uit materie. Elke materie heeft zijn eigen levensduur en gebreken. Vroeg of laat zal je geconfronteerd worden met huidveroudering. Om het huidverouderingsproces te keren, kunnen we vanaf vandaag beginnen met huidverjonging. De huidverjongingspecialist wil met anti-aging jouw proces van huidveroudering vertragen en herstellen.

Anti-aging verwijst naar het minimaliseren van de effecten van het ouder worden en vertragen van het proces. De huidverjongingspecialist  gelooft  dat er factoren zijn die kunnen bepalen of je huid sneller of minder snel zal verouderen. Je zou kunnen zeggen dat onze veroudering afhangt van hoe goed we onze huid gebruiken of misbruiken.

Goede anti-aging is tegenwoordig geen fictie meer.  Het is een feit dat anti-aging veroudering kan tegen gaan. De producten bij Elim Instituut bevatten een hoge gradatie aan farmaceutische ingrediënten die hun werking hebben op je levende huidlaag. Dit in combinatie met resultaat gerichte behandelingen behaal jij het beste resultaat voor jouw kostbare huid.

Eten en lichaamsbeweging

Volgens onderzoek zijn er nog 2 andere belangrijke factoren die kunnen bepalen hoe goed we ouder kunnen worden. Dat  is namelijk  via onze voeding en lichaamsbeweging. Er is gezegd dat onze calorische restrictie en lichaamsbeweging bijdragen aan het proces van vertraging in onze cellen en weefsels bij veroudering.

Bij gezond eten wordt verstaan dat je zo organisch mogelijk eet en liefst biologisch. Het is belangrijk dat eten rijk is aan antioxidanten zoals bij fruit, groenten en verse noten. Daarnaast is vette vis en biologisch rundvlees ook heel belangrijk.

Naast gezond eten is sporten ook belangrijk om er jonger uit te zien. Helaas dit is het een activiteit waar we niet altijd tijd voor hebben. In januari hebben we beste voornemens voor het nieuwe jaar maar veel haken er in maart weer af. Het is dan jammer dat je afhaakt, want 2 uurtjes in de week sporten is goed voor lichaam en geest en het geeft ons ook meer kracht en energie. Andere voordelen die je hebt zijn: het versnelt de stofwisseling, de circulatie in ons hele lichaam wordt beter, het verhoogt onze longfunctie en je krijgt endorfine. Endorfine verdrijft onze spanningen in het leven en depressie. Tenslotte, en dat is toch het belangrijkste, je blijft er jong en vitaal uitzien.

De sleutel om je huid soepel en jong te houden

Als geheel is de sleutel tot anti-aging om onze levensstijl te verbeteren voor gezond en jong oud te worden. Het is goed om te weten als je een slechte levensstijl hebt waar je aan moet werken als je aan huidverjonging wilt werken. Slechts kleine verbeteringen van eten en lichaamsbeweging kan al een grote impact zijn voor jouw kostbare huid. Dit is de sleutel voor een gezonder en langer leven. Hoe dan ook , het leven is bedoeld om van te genieten en dat moet je ook zeker blijven doen. Het is gewoon belangrijk dat we luisteren naar ons lichaam en huid. Want wie wil er nou niet lang  jeugdig en vitaal eruit blijven zien?

Laat weten wat jij doet om je huid soepel te houden met een reactie onder dit bericht. Deel dit bericht met jouw vrienden want hoe meer mensen dit weten hoe beter.

 
 

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl