Logo Elim Instituut

Rain Soul verwijdert gifstoffen uit je lichaam

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Deel dit Bericht

We verdienen allemaal een leven vol vitaliteit, energie, geluk en een mooie stralende huid. Dit kunnen we met Rain Soul bereiken. Bestaande uit een krachtige infusie van zaadvoeding verfrist lichaam en geest.

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken. SOUL’s krachtige infusie van zaadvoeding verfrist lichaam en geest.

Voor de wetenschappelijke vooruitgang waarvan we vandaag genieten, moesten mensen vertrouwen op kennis over de gezondheidsvoordelen van verschillende zaden die van generatie op generatie doorgegeven werden.

Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen. Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain International is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken.

Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt.

Niet genetisch gemodificeerd

De ingrediënten van Rain zijn niet genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn. Ze gebruiken geen schadelijke pesticiden of andere natuur veranderende processen: Rain International staat voor natuurlijke zaden.

Rain soul koud persen

Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe ze de geconcentreerde voeding uit die zaden verkrijgen. Ze gebruiken een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten wateroplosbare antioxidanten. Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. Ze laten dit in al hun producten absorberen. Als gevolg daarvan zul je je sterker en gezonder voelen – wetende dat je de zuiverste vorm van energie hebt ingenomen.

Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden. Veel van onze klanten vertellen hun eigen verhalen over hoe Soul hun gezondheid heeft verbeterd.

Stel je voor…

… zo klein en het bevat het antioxidant equivalent van 8-10 porties fruit, 8-10 porties groenten en 2-3 porties gezonde vetzuren.

Rain Soul

Testen bewijzen

Soul is uitvoerig getest in het laboratorium om ervoor te zorgen dat ze voor de mensen doen wat ze beweren te doen.

Onafhankelijke bioanalytische laboratoria ten dienste van de nutraceutische, voedsel-, farmaceutische en cosmetische industrie hebben Soul getest als effectieve voedingssupplementen die gezondheid en vitaliteit bevorderen.

SOUL is Halal, NSF (Public Health and Safety Organization) en GMP (Good Manufacturing Practices) gecertificeerd.

Zwart komijnzaad

Zwart komijnzaad- Rain soul

Zwarte komijn (ook bekend als Nootmuskaatbloem of Nigella sativa) heeft een geschiedenis van meer dan 2.500 jaar, waardoor dit ingrediënt één van de veiligste plantenextracten voor menselijke consumptie is. Ze werden zelfs in Toetanchamons tombe gevonden. Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die de voordelen van zwart komijnzaad aantonen. Zwart komijnzaad is een adaptogeen – wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam verhoogt.

Honderden studies zijn op zwart komijnzaad uitgevoerd waaruit blijkt dat de verbindingen van de zaden met de bestrijding van gezondheidsproblemen helpen.

Zwarte komijnzaden bevatten meer dan 100 chemische verbindingen. Naast kristallijn nigellone, wat als het primaire actieve bestanddeel wordt beschouwd, bevatten zwarte komijnzaden: thymoquinone, beta sitosterol, myristinezuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur,linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, eiwit, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, foliumzuur, calcium, ijzer, koper, zink en fosfor.

Zwart frambozenzaad

Rain - Zwart frambozenzaad

Zwarte frambooszaden bevatten fytonutriënten waaronder ellagitannine en anthocyanen. Dit zijn krachtige antioxidanten die vele lichaamsfuncties helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid verbeteren. In feite behoren frambozen tot de top 10 hoge-antioxidanten van groenten en fruit.

Antioxidanten zoeken en elimineren cel-schadelijke stoffen, de zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen van nature in het lichaam zitten of door blootstelling aan giftige stoffen uit het milieu.

Hoewel ellagitanninen in de meeste bessen voorkomen, bevatten frambozen de hoogste niveaus. Zwart frambooszaad is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren. Onderzoek heeft aangetoond dat zwart frambooszaadolie de gezonde lichaamsfuncties ondersteunt.

Chardonnay druivenpitten

Rain Soul Chardonnay druivenpitten

hardonnay druivenpitten bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratrol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s). De krachtigste daarvan zitten in druivenpitten, want het bevat 95% OPC’s, dit is meer dan enig ander antioxidant extract.

Proanthocyanidinen zijn bijzonder waardevol voor de gezondheid van de hersenen en cognitieve functies als gevolg van het smoren van vrije radicalen en tegen collageen beschermingseffecten.

Proanthocyanidinen zijn vooral effectief in het neutraliseren van de hydroxylradicaal, de schadelijkste van alle vrije radicalen evenals lipide peroxiden.

Proanthocyanidinen bleken ook merkbaar het ontstaan van lipideperoxidatie te vertragen en een effectieve chelaat van ijzerionen. Chardonnaydruivenpitten hebben grote ontstekingsremmende voordelen en dragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en stralende huidskleur.

D-Ribose

Rain soul D-Ribose

D-Ribose is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam, die zich met zuurstof en ATP (adenosine trifosfaat) verenigt om energie te geven aan elke cel.

Ribose is ook aanwezig in RNA (ribonucleïnezuur), dat één van de voornaamste informatiedragers van levende organismen is. Oxidatieve stress wordt gemeten door schade van vrije radicalen aan cellen. Gelukkig gaat ons lichaam dagelijks met dit probleem om.

Echter, als ons lichaam een abnormale verhoging van de vrije radicalen ervaart als gevolg van trainen, dagelijkse stress, te veel roken, overmatige inname van verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, enz., raakt het lichaam vermoeid en wordt minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om cellulaire energie bij te vullen. Daarom moeten we het aanvullen met D-Ribose teneinde het energiesysteem van de cellen te regenereren.

D-Ribose levert een synergetisch effect aan Soul’s mengsel van Chardonnay druivenpitten, zwarte frambozenzaad en zwart komijnzaad, door de voordelen van elk te verveelvoudigen.

Rain Soul krijgt “Gold”

Rain soul gold certificaat

Certificering van Brunswick Labs

Brunswick Labs, een wereldwijd onafhankelijk partij in antioxidant R&D en testen, heeft een test ontwikkeld voor ‘Total ORAC’ voor Voedsel en Voedingsmiddelen genaamd Total ORACfn. Total ORACfn is een doorbraak in uitgebreide antioxidant testen voor voedsel en voedingsmiddelen. Total ORACfn levert een waardevolle kwantitatieve analyse van een breed spectrum aan antioxidant potentieel voor de evaluatie van olie- en wateroplosbare bestanddelen.

Een “Gold” standaard voor consumentenvertrouwen. Bewijs van verantwoord testen.

ORAC 5.0

Er zijn vijf belangrijke reactieve species in het lichaam: peroxyl radicalen, hydroxylradicalen, peroxynitriet, superoxide anion, en singletzuurstof. Total ORAC biedt een middel voor de totale antioxidante kracht van een voedingsproduct/voedingssupplement tegen de vijf belangrijkste reactieve species. De verbindingen in Soul bieden een antioxidante bescherming tegen al deze radicalen.

SOUL ORAC score

7.300 is door de USDA aanbevolen dagelijkse gemiddelde ORAC waarde van groenten en fruit in de Verenigde Staten. Brunswick Labs heeft de ORAC score van SOUL op 8.990 gemeten.

Een zakje met Soul verslaat dagelijks de aanbevolen groente- en fruitscore met 1.690.

Hieronder zie je een door middel van een levende bloedanalyse hoe goed Rain Soul werkt voor je cellen.

Rain Soul

Wil jij ook met 1 lekker zakje per dag aan je gezondheid werken? Je drink het makkelijk en snel tussendoor op. Of je start er je ochtend mee.
Bestel direct jouw doos Rain soul hier. 

bron: https://www.prnewswire.com/nl/persberichten/rain-international-krijgt-bscg-certificatie-voor-haar-topproduct-588232712.html

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl