Logo Elim Instituut

Huidtherapie Den Haag Rotterdam

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Deel dit Bericht

Huidtherapie. Is je huid belangrijk voor je en wil  je er stralend en gezond uitzien en jou huidverbeteren? Dan ben je van harte welkom bij de huidspecialist. Onze integrale aanpak levert je zichtbaar resultaat: echte huidverbetering en een vitalere uitstraling!

Huidtherapie voor de regio Rotterdam en Den Haag

Onze huidkliniek is gevestigd dichtbij Rotterdam en Den Haag. Vanuit beide steden ben je  circa in 15 minuten bij onze praktijk.

Professionele huidtherapie

Een huidtherapeut heeft primair als doel om je huid aanzienlijk te verbeteren en te verjongen met als zichtbare resultaatgebieden: gladde huid, stevige huid, stralende huid, minder rimpels en een vitalere uitstraling. De producten waar onze huidtherapeuten mee werken, hebben een veel diepere werking dan normale producten die je bij de drogist koopt of die bij de schoonheidsspecialist worden gebruikt.

Wat kunt u van onze huidtherapie verwachten?

Onze aanpak voor huidverbetering is altijd op maat: elk gezicht en elke huid is anders. Wij als huidspecialist gebruiken hoogwaardige huidscanapparatuur om eerst vast te stellen welke behandeling en welke huidproducten voor jou het beste resultaat gaan zorgen. Al 5 jaar lang zijn wij gediplomeerd huidspecialist voor de regio Rotterdam – Den Haag.

Over onze huidtherapeut Carinda Brand

Onze huidtherapeut Carinda heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verbeteren en verjongen van de huid. Zij heeft in deze periode een unieke aanpak ontwikkeld (SKIN) waarmee ze zichtbaar resultaten boekt met het overwinnen van acne, verjongen van de huid.

Onze regio: Rotterdam – Den Haag en Gouda

Onze huidspecialisten praktijk is gevestigd in Alblasserdam en zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag!

Integrale huidtherapie aanpak!

Echte huidverbeteringen komen tot stand door de juiste behandelingen in combinatie met kwalitatieve verzorgingsproducten, eventueel aangevuld met de juiste voedingssupplementen. Onze aanpak zorgt voor een vitale, gezonde en jonger uitziende huid zonder dat er cosmetische hulpmiddelen gebruikt worden.

Kennismakingsaanbieding

Je wilt weten wat de mogelijkheden zijn om jou huid jonger, gezonder en vitaler te maken? Dan hebben wij momenteel een aantrekkelijk kennismakingsaanbod waar je tegen een tijdelijk verlaagd tarief gebruik van kunt maken.

Boek dan nu een SKIN-scan!

  • Krijg inzicht in de oorzaak van je huidprobleem
  • Weet precies wat wel en niet goed voor je huid is door de unieke SKIN-scan
  • Direct verbetering zien en voelen
  • Precies weten wat je kunt doen om je huid in een optimale conditie te krijgen

https://eliminstituut.nl/vochtarme-droge-huid-skin-scan/

Het wordt weer kouder en de dagen worden korter. Heb je ook een nieuwe winterjas gekocht en weer de winterbanden onder de auto gedaan? Maar wat doe je eigenlijk om je huid winterklaar te maken? Het is heel belangrijk om te zorgen dat je huid niet uitdroogt en voldoende vocht krijgt. Dit doe je door het drinken van voldoende water, zelfs in de winter, en door het vocht tekort aan te vullen met een hyaluronzuur serum. Is de huid wat droger in de winter? Dan kan je een vollere crème gebruiken wat het vet in je huid hersteld, waardoor je huid minder droog wordt.

Wat zijn de oorzaken van een vochtarme huid?

Wist je dat een gezonde huid minder vaak voorkomt dan je denkt? In mijn Instituut heb ik al veel vrouwen geholpen om weer een mooie en gezonde huid te krijgen. Voorafgaand aan de behandelingen beginnen we altijd eerst met de SKIN-scan om de huidconditie te bepalen. In al die jaren is het maar zelden voorgekomen dat iemand een goede vochtbalans in de huid heeft. Dat komt omdat onze huid veel te verduren heeft, van ons klimaat, UV-stralen, stress en verkeerd gebruik van verzorgingsproducten. Hierdoor raakt je huidbarrière verstoord en verliest de huid zijn vocht.

Lees de 5 oorzaken voor vochttekort in je huid

1. Verkeerd productgebruik

Door het gebruik van verkeerde huidproducten voor jouw huidconditie kan jouw huidbarrière verstoord raken. Dit komt omdat in veel producten chemische kleur- en geurstoffen zitten, maar ook paraffine en minerale olie. Parafine en minerale olie sluiten jouw huid af waardoor je onderste huidlagen denken dat ze voldoende vocht hebben en gaan het vocht in de diepere lagen afvoeren. Met als gevolg je huid vocht tekort krijgt.

2. Lichamelijke factoren

Je lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Zelfs bij het verliezen van een klein percentage hiervan kan het al leiden tot vochttekort. Water is noodzakelijk voor de absorptie van voedingsstoffen, maar ook voor het verwerken van afval en cel activiteiten. Zelfs om ziektes te voorkomen en jezelf goed te voelen is water drinken essentieel! Door lichamelijke factoren zoals veroudering en hormonen kan je lichaam sneller vocht verliezen en kan er een vochttekort ontstaan.

3. Ongezonde leefstijl

Een ongezonde leefstijl kan er voor zorgen dat je sneller vocht verliest. Koffie en thee onttrekken veel vocht aan je huid, maar ook alcohol. Ook is het belangrijk om voldoende essentiële vetzuren in je lichaam binnen te krijgen om vocht vast te houden in de huid. Avocado, vette vis en noten bevatten veel essentieel vetzuren. Zorg er daarom voor dat je dit wekelijks eet. Voldoende beweging is ook erg belangrijk voor een mooi gezonde huid. Ga lekker buiten wandelen, dan krijgt je lichaam weer voldoende zuurstof. En natuurlijk is wandelen ook goed voor de ontspanning.

4. Factoren van buitenaf

In de winter hebben veel vrouwen een vocht tekort in hun huid door de centrale verwarming, maar ook in de zomer kan je dit hebben door de UV-straling. Je huid kan daardoor trekkerig en strak gespannen aanvoelen.

5. Verstoorde huidbarrière

Heb je een vochtarme huid dan is het belangrijk ervoor te zorgen dat je huidbarrière weer sterk en gezond wordt. Niet alleen voorkom je zo dat er teveel vocht verdampt, ook helpt het om verschillende processen in je huid beter te laten verlopen. Je huid wordt weerbaarder en kan zich beter beschermen tegen bacteriën, schimmels en virussen.

Wil je weten welke producten WEL goed voor jouw huid zijn?

Wil je weten wat jouw huid nodig heeft? Maak dan een afspraak voor de kennismakingsaanbieding.

Meer huidtips

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Wat Je Krijgt als Je Kiest voor Elim Instituut:

huidverjonging tegen rimpels

Diepgaand Inzicht in je Huidconditie:

Begrijp je huid als nooit tevoren dankzij onze computerondersteunde analyse.

Behandelingen die Werken:

Gebaseerd op jouw unieke huidprofiel, krijg je toegang tot de meest effectieve behandelingen voor huidverslapping, lijntjes, rimpels, acne, en meer.

Gepersonaliseerde Huidverzorgingsroutine:

Ontvang een op maat gemaakte skincare lijn, specifiek samengesteld voor de unieke behoeften van jouw huid, vrij van schadelijke ingrediënten.

Ben je klaar om je huid te transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Ben je klaar om je huid te
transformeren?

Neem de eerste stap met ons Elim Huidherstel Startpakket. Wacht niet langer, ontdek je ‘Individual Skin Formula’ en boek nu je eerste afspraak.

Logo Elim Instituut

Carinda Brand
Kerksingel 16
2951 GE Alblasserdam

Kvk: 24389917
Anbos: 20430

Contact Us

T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl