Rc wangslijmtest

Slechts 10 % van het huidverouderingsproces komt door je genen. De rest heb je zelf in de hand. De natuurgeneeskundige huidspecialisten van Elim Instituut zorgen ervoor dat je huid er weer jonger uitziet en aanvoelt. Je huid zal weer stralen en je rimpels verminderen.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Rc wangslijmtest

Een gezonde spijsvertering, optimale gezondheid en een stralende huid

 •  Zie jij te weinig resultaat van de behandeling die je ondergaat of van de producten die je gebruikt voor je huid?
 • Zie jij in de spiegel de mooie vrouw die je bent, of valt je oog steeds op die nieuwe rimpels die maar blijven komen?
 • Voel jij je jong en vitaal, maar vertelt je gezicht een ander verhaal?

Je jong voelen en er zo uitzien? Daar kun je zelf veel aan doen!

Rimpels en een oude schrale huid heb je zelf in de hand

Slechts 10 % van het huidverouderingsproces komt door je genen. De rest heb je zelf in de hand. De natuurgeneeskundige huidspecialisten van Elim Instituut zorgen ervoor dat je huid er weer jonger uitziet en aanvoelt. Je huid zal weer stralen en je rimpels verminderen. Je huid zal gladder en voller worden. Ook huidproblemen kunnen wij effectief behandelen. Wij richten ons op interne celverjonging waardoor je ook meer energie zult krijgen en een optimale gezondheid.

Onze unieke test die jouw huidprobleem oplost

Met de door ons ontwikkelde unieke makkelijk en pijnloze wangslijmtest weten we precies waar jouw huid en spijsverteringsysteem behoefte aan heeft, zodat we daar heel gericht met jou aan kunnen werken.
Het is belangrijk dat spijsvertering in balans is, omdat je anders ziek kunt worden. Vrije radicalen vertragen je verzuuropname en het eerste waar je dat ziet, is in je huid.

Elim instituut is het enige schoonheidinstituut in Nederland dat deze test aanbiedt.

Hoe we met deze test jouw huid gezonder en voller kunnen maken

 • Het immuunsysteem
  We meten de huishouding van je spijsverteringsysteem, zodat we specifieke supplementen voor de verbetering van jouw huid kunnen inzetten.
 • Opnamecapaciteit van vitaminen en mineralen
  Met deze meting kunnen we precies zien of je aanvullende vitaminen of mineralen nodig hebt.
 • Samenstelling en respons van je darmflora
  Op basis van deze uitkomst brengen we de microbiologische samenstelling van je darmflora in kaart, zodat we een behandeltraject voor je kunnen samenstellen om je huid er weer jong en vol te laten uitzien en voelen.
 • Bindweefsel en reactie van de huid
  Doordat we precies in kaart hebben hoe je huid ervoor staat qua bindweefsel, collageen en elastine kunnen we hun gezonde staat herstellen. Het resultaat mag er zijn, een strakkere gladde huid.
 •  Onderzoek naar ontstekingen en vrije radicalen
  Ontstekingen en vrije radicalen houden een goede werking van immuunsysteem tegen. Zij houden de afvoer van schadelijke stoffen door je lymfesysteem tegen, waardoor het bindweefsel van je huid niet optimaal is.
 • Als laatste meten we de huidneurologie en cellulaire schade
  Een ideaal beeld is geen grammetje vet. Maar vet heb je nodig om je gezichtspieren te laten werken en je prettig te laten voelen. De combinatie van vet en de mate van cellulaire schade bepalen de intensiteit en frequentie van de behandeling en in grote mate het succes daarvan.

Stukje over Carinda……

Mijn naam is Carinda Brand. Vanaf mijn babytijd worstelde ik met koemelk allergie, darmkrampen en een compleet overgevoelig afweersysteem. Ik groeide ermee op, ik wist niets anders dan dat ik mij beroerd voelde en er niet gezond uitzag. Mijn zoektocht naar oplossingen voor mijn klachten was een enorm lange weg, echt, soms zag ik het niet meer zitten. Darmkrampen, slijmvliesklachten en vele ontstekingen hadden mij dagelijks in hun greep. Om maar te zwijgen over de acné in mijn gezicht die niet te stoppen was. Niets hielp en de artsen wisten niet meer wat ze met mij aan moesten.

Pas vele jaren tobben en artsenbezoeken later, viel bij mij het kwartje. Voedsel is alles bepalend voor een stralende binnen- en buitenkant. Sterker nog… onze voedselkeuzes zijn bepalend voor hoe onze gezondheidsklachten tot stand komen. Met vallen en opstaan leerde ik dat er maar 1 manier is om invloed te hebben op je gezondheid, schoonheid (rimpelvorming) en uitstraling en dat is jezelf een gezonde leefstijl aanmeten. Daar wilde ik natuurlijk alles van weten…. Nu, jaren van studie en ervaringen rijker, kan ik je met trots vertellen dat ik écht mijn passie leef.

De RC-wangslijmstest is niet zomaar een test maar biedt een volledig op maat gesneden gezondsheidsprofiel.

De wanglijmtest biedt ons alle mogelijkheden om precies te doorgronden wat jouw lichaam en huid nodig heeft. Daarmee kunnen we jouw persoonlijke behandelingsformule opstellen. Op maat en helemaal toegespitst op jou!

Met onze unieke wangslijmtest weten we welke ziekteverwekkers er in je darmen aanwezig zijn zoals ziekmakende schimmels, parasieten en ander plagiaten. 

Zuurstof is belangrijk om optimaal te functioneren. Daarom proberen we om je zuurstof draagvermogen van je cellen zo veel mogelijk te optimaliseren. Ook dit wordt gemeten met de RC-wanglijmtest.

Het is zelfs mogelijk om jouw celleeftijd te bepalen door naar de mate van je verzuring in je cellen en andere lichaamsweefsel te kijken. Het komt vaak voor dat je werkelijke leeftijd met je celleeftijd ernstig kan verschillen. Je cellen kunnen zelfs met 20 tot 30 jaar ouder zijn dan je eigen leeftijd, een belangrijke graadmeter in het behandelen van huidveroudering voor een jongere huid. Precies dat kunnen wij bereiken voor jou.

Vrije radicalen in je systeem zijn onvoorspelbaar in hun gedrag en ze zorgen voor enorme celschade. Daarom is het belangrijk om de hoeveelheid vrije radicalen te meten en in te schatten. Een belangrijk gegeven is hoe jouw immuunsysteem omgaat met je voeding en gifstoffen. Als een  onschuldig voedselproduct door je immuunsysteem aangemerkt wordt als een levensbedreigend ziekteverwekker, zal het immuunsysteem overbelast raken en als er een echte levensbedreigende ziekteverwekker het lichaam binnenkomt, niet daartegen opgewassen zijn. Zo kan de RC-wangslijmtest meten of en welk voedselherstelprogramma nodig is om het immuunsysteem te repareren. Dit is een voorwaarde voor een gezond lichaam en een gezonde stralende huid.

Soms zijn organen in hun totaliteit belast, organen zoals de lever. Met de RC-wangslijmtest kunnen wij dan zo’n orgaan in zijn totaliteit bekijken en doorlichten. Ook stress en emotionele belasting kunnen we meten. De RC-wangslijmtest doet dus veel meer dan je zou vermoeden. Stress kan op termijn bijvoorbeeld een orgaan zoals de nieren aantasten, die op hun beurt een verband houden met  angst.

Op basis van onze unieke test komen we tot een persoonlijke behandelingsformule, nauwkeurig samengesteld door mijzelf en mijn collega. Een multidisciplinaire samengestelde gepersonaliseerde formule voor jouw huidtype, klachten, jouw algemene gezondheid en specifieke disfunctieprofiel. Gecombineerd met mijn kennis en inzichten levert dat het allerbeste behandelingsresultaat.

Als het nodig blijkt kan de naturopaat, wanneer hij een bepaalde afwijking in de wangslijmtest ziet, ook een therapie of aanvullende behandelingsmogelijkheden adviseren.

 Ok, maar wat gaat de RC- wangslijmstest jou opleveren?

Met de RC-wangslijmstest weet je precies…

 •  Hoe je darmhuishouding en immuunsysteem ervoor staan en dus hoe gezond je bent.
 • Hoeveel vrije radicalen jouw lichaam bevat waardoor je huid veel sneller veroudert en wat we daar tegen kunnen doen.
 • Welke specifieke behandeling het beste resultaat geeft in jouw situatie.
 • Hoe de opname van voedingsstoffen in je lichaam gaat en of je daar meer mee moet doen.
 • Wat je cellulaire leeftijd is en wat er nodig is om die te verjongen.
 • Hoeveel bindweefsel, collageen en elastine er nog in je huid zit en wat er nodig is om dat tekort weer aan te vullen zodat je huid weer glad, soepel en egaal wordt.
 • De hoeveelheid cellulaire zuurstof in jouw cellen zodat we precies weten welke behandelingsvorm het beste aanslaat en het beste resultaat geeft.
 • De toestand en staat van alle organen, daarmee heb je volledige gezondheidsscna in handen, onbetaalbaar en een heerlijk veilig gevoel.
 • In hoevere je hormonen functioneren, welke tekorten je hebt aan vitaminen en mineralen en of je voedingsallergieën of ontstekingen hebt.
 • Hoeveel giftige stoffen, zoals kwik, lood en andere metalen, er in jouw lichaam zitten.
 • En, als laatste maar zeker niet onbelangrijkste, je ontdekt of jij een voedsel allergie hebt die je anders nooit zou hebben opgemerkt.

Meld je nu aan voor onze unieke Elim huidherstel formule waarin de RC-wangslijmstest is opgenomen zodat we gepersonaliseerd behandelplan kunnen opstellen waarmee je er weer eruit gaat zien zoals je je voelt; jong, jeugdig en vitaal!

Woon je niet in de buurt en wil je alleen deze RC wanglijmtest bestellen? Dan kan je de test ook eenvoudig los online bestellen. Je uitslag word dan via de mail gestuurd en telefoon besproken.

 

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Analyse

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

TOP