Verjonging van binnen uit

Wij maken gebruik van de beste en meest geavanceerde producten en apparaten die er zijn op het gebied van huidverbetering. Dit in combinatie met onze specialistische aanpak zorgt voor een waanzinnig resultaat.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Verjonging van binnen uit

Beautysupplementen onzin of ‘brood’nodig?

Zijn we overgeleverd aan de tand des tijds, of hebben we onze t.h.t. (ten minste houdbaar tot) datum, voor een groot deel toch zelf in de hand?

De hang naar om er zo lang mogelijk jong, fris en stralend uit te blijven zien is niet iets van gisteren of vandaag, maar bestaat al sinds menselijke heugenis. Cleopatra baadde zich immers niet voor niets in ezelinnenmelk. Dat streven daar is dus niets mis mee,.. integendeel zelfs!

Waarom krijg je geen resultaat van je behandeling?

Dat we vandaag de dag veilige en natuurlijke technieken ter beschikking hebben zoals microdermabrasie, koudlaser of peelings om dit doel te bereiken is een groot voordeel en een prachtig gegeven! Met deze technieken gaan we het lichaam, en specifiek je huid in dit geval, aansporen om uit de ‘luie stoel’ te komen. We geven de weefsel producerende cellen (fibroblasten) de opdracht om eindelijk weer eens te gaan doen waarvoor ze ooit in het leven zijn geroepen!

Met alle liefde willen die fibroblasten deze taak ook voor ons uitvoeren, maar daarvoor hebben ze wel hulp nodig,… hulp van binnenuit! En juist daar schuilt het probleem. Het grootste deel van de mensen krijgt te weinig voedingsstoffen binnen, en wanneer je dag in dag uit te weinig van die o zo nodige voedingsstoffen op je bordje schept, wordt de plank behoorlijk misgeslagen. Tel daarbij ook nog eens onze huidige manier van leven (stress, roken) en omgevingsfactoren (luchtvervuiling) bij op, die er op hun beurt nog een schepje bovenop doen, en de behoefte aan voedingsstoffen nog groter maakt!

Onze huid laat zien hoe onze organen ervoor staan

Onze huid, nagels en haren vormen de sluitpost op de begroting. De binnenkant heeft altijd voorrang, pas wanneer de hele binnenzijde aan z’n trekken is gekomen, mag de buitenkant de ‘restjes’ opmaken. Jammer genoeg blijven er in de praktijk voor de buitenbekleding nauwelijks ‘restjes’ over.

Zo kan het dus gebeuren dat we aan de buitenzijde stukje bij beetje gaan zien hoe het er bij ons vanbinnen voorstaat. De reden hiervoor is namelijk dat bouwstoffen, als ze onvoldoende in je organen en diepere gelegen weefsel lagen aanwezig zijn dan worden ze onttrokken vanuit je huidlagen om eerst je binnenkant aan te vullen.

Als er later genoeg bouwstoffen aan je binnenkant en in je organen aanwezig blijken te zijn. Pas dan worden je tekorten die zodoende aan je buitenzijde dus in je huid zijn onstaan weer aandacht aan geschonken. Dit is de belangrijkste reden van vroegtijdige huidveroudering; rimpels, verslapping, pigmentvlekken zijn het gevolg.

Vul je tekorten weer aan

NutriCosmetics, Beauty Supplementen zoals de RC SKIN control lijn & Laviesage kunnen in deze situatie het verschil maken. Ze leveren ons het complete scala aan bouwstoffen die, de inmiddels bekende fibroblasten, nodig hebben om collageen, elastine en hyaluronzuur te maken, en zijn dus toegespitst op het verbeteren van je huid.

Op deze manier komt er dus een samenwerkingsverband tot stand; de buitenkant, de techniek welke wordt toegepast (zoals CollageenElastineBooster, PhotonLaser, Microdermabrasie, Exlilis Elite of Medische huidpeelingen) die de huid gaat ‘vertellen’ wat zij moet gaan doen, én de binnenkant die vervolgens nu dus wel aan de vraag kan voldoen, omdat ie nu alles in huis heeft om het plaatje rond te breien!

Huidverbetering in optima forma dus!

Huidverbetering in de breedste zin van het woord. Ook huidproblemen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis kunnen met NutriCosmetics van binnenuit worden aangepakt want daar ontstaat immers het probleem ook.

Wil je weten wat jou tekorten in je huid zijn? Maak dan een afspraak voor de SKIN-scan zodat we voor jou een op maat behandel plan kunnen samen stellen om zo het beste resultaat te behalen.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Huidverjongings behandelingen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP