Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Tarieven

Voor zeer veel uiteenlopende huidproblemen, maar ook voor huid verjongen en specialistische oplossingen kun je bij Elim Instituut terecht. Wij hanteren voor onze IPL behandeling, couperose-behandeling, rosacea behandeling, microdermabrasie behandeling, gezichtsbehandeling, Dermapen behandeling, Dermaroller behandeling en nog veel meer scherpe tarieven. Wist je trouwens dat je ook gebruik kan maken van kennismakingsaanbieding? Elim Instituut is er op gericht om op specialistische wijze een oplossing te bieden. In onze huidkliniek nabij Rotterdam, Den Haag en Dordrecht kun je terecht voor een effectieve oplossing voor al je huidproblemen, advies en andere specialistische oplossingen. In één keer een goede oplossing als andere middelen niet werken of als je gelijk goed geholpen wilt worden, dan ben je bij Elim Instituut aan het juiste adres.

Behandel trajecten

De hieronder vermeldde prijzen zijn per losse behandeling, maar Elim Instituut werkt met trajecten aangepast op het betreffende huidprobleem. Binnen een geheel traject zitten een aantal behandelingen en daarbij krijg je ook verschillende huidproducten en supplementen mee. Met één behandeling geraak je niet van je huidprobleem af, je zult dus meerdere malen Elim Instituut moeten bezoeken en voor jouw gemak hebben we effectieve behandeltrajecten opgesteld om een optimaal resultaat te behalen. Een gemiddeld traject betekent dat je gedurende drie maanden twee keer per maand ons instituut bezoekt. Na drie maanden kan het traject in sommige gevallen met huidproducten en supplementen onderhouden. Maar voor huid verjongen is een onderhoud van één keer per 4 tot 6 weken noodzakelijk, want anders zal de houdveroudering niet stoppen, maar doorgaan. De onderstaande prijzen zijn exclusief huidproducten die je na de behandeling mee krijgt. Voor de tarieven van een geheel behandeltraject kun je contact met ons opnemen.

Huidverjonging / huidverbetering

vanaf € 145,- per beh.

Acnebehandeling

vanaf € 125,- per beh.

IPL-behandeling / ontharen

vanaf € 59,- per beh.

Pigmentvlekken behandeling

vanaf € 145,- per beh.

Huidproblemen

vanaf € 145,- per beh.

Hoogwaardige productset huidverjonging

vanaf € 250,- Elim Instituut werkt met de beste verzorgings- en huidherstelproducten. Wij hebben een bijzondere productset samengesteld met daarin de beste Nutricosmetics en Cosmeceuticals. Deze kwalitatieve producten zijn nergens te koop en worden alleen voorgeschreven door een gecertificeerde huidspecialist. Deze producten werken van buitenaf en van binnenuit.

Skin Scan

1. Intakegesprek met huidspecialiste
2. Grondige huidscan met behulp van de Multi Skin Test Center®
3. Proefbehandeling met Image Skincare
4. Op maat huidadvies voor slechts € 97,-

Huidtest online

gratis

Uitgebreide mogelijkheden bij Elim Instituut

Elim Instituut heeft een aantal primaire zaken waar we ons op focussen, maar over het algemeen kun je goed bij ons terecht voor alles wat met je huid te maken heeft. Als huidkliniek zijn wij gericht op huid verjongen, huid verbeteren en dat met de beste huidproducten. De huid verbeteren kan in veel vormen en is erg gevarieerd, maar afhankelijk van je klachten. Door het brede perspectief van specialisatie in de huid zijn wij specialist in acne rosacea, microdermabrasie behandeling, couperose-behandeling, rosacea behandeling, gezichtsbehandeling, Dermapen behandeling, Dermaroller behandeling alsook voor acne littekens behandelen. Dat gaat echter nog verder dan dat, want ook voor ongewenste haargroei hebben wij een uitstekende oplossing in de vorm van een IPL behandeling dat comfortabeler, sneller en veiliger is dan een ontharing laser. Tevens kunnen wij cosmetische ingrepen verrichten voor de een optimale manier van huid verjongen. Denk hierbij zoal aan een natuurlijke facelift, natuurlijke botox, rimpels weghalen, kraaienpootjes behandelen en meer. Aanvullend kun je ook bij Elim Instituut terecht als je last van puisten hebt, bruine vlekken in je gezicht hebt, last van ingevallen wangen hebt en meer kleine onvolkomenheden. Acne weghalen kunnen wij op een zeer effectieve wijze doen doordat wij speciale middelen gebruiken bij het acne behandelen. De tarieven zijn altijd zo scherp mogelijk bepaald, waarbij je absoluut waar voor je geld krijgt. Of dat nu voor een langdurige behandeling is bij specifieke en complexe klachten of als je langskomt voor een gezichtsbehandeling in onze kliniek vlakbij Rotterdam. Bezoek je nu een schoonheidsspecialiste maar ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die werkt op resultaat? Ook dan ben je bij Elim Instituut op het juiste adres. Elim Instituut is het adres voor een gezichtsbehandeling vlakbij Rotterdam waar wij als huidspecialist en mesotherapeut actief zijn en waar wij werken met de beste apparaten, zoals de Exilis Protégé. Ook kun je bij ons terecht voor advies aangaande een voedselallergie-test.

De beste verzorgings- en huidherstelproducten

Elim Instituut werkt met de beste verzorgings- en huidherstelproducten in het instituut, maar die je ook thuis gebruikt voor effectief resultaat. Wij hebben een bijzondere productenset samengesteld met daarin de beste Nutricosmetics en Cosmeceuticals. Deze kwalitatieve producten zijn nergens te koop en worden alleen voorgeschreven door een gecertificeerde huidspecialist. Deze producten werken van buitenaf en van binnenuit.

Kennismakingsaanbieding en meer informatie

Voor meer informatie over onze tarieven en behandelingen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kun je gebruikmaken van onze voordelige kennismakingsaanbieding waar je vandaag nog een afspraak voor kunt maken. Kijk hier voor de voordelen van onze kennismakingsaanbieding.

 

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

TOP