Rimpelbehandelingen

Minder rimpels, een gezondere huid, gladdere huid, strakke huid, een vitale uitstraling en beter in je vel zitten. Het klinkt als een droom, maar niets is minder waar; wij kunnen je helpen dit te bereiken.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Rimpels verminderen

Rimpels verminderen

Rimpels, wie wil ze eigenlijk wel?! Ik ken ze niet. Hoewel we er natuurlijk niet omheen kunnen, horen ze ook bij het almaar ouder worden. Wanneer je er ouder uitziet dan je werkelijk bent, kun je hier écht mee zitten. Zo zelfs dat je spiegels het liefst vermijdt, omdat je weet dat het jouw humeur beïnvloed. En dat is toch echt iets wat je absoluut niet wilt. Want zeg nou zelf, hoe zou het zijn als je jouw spiegelbeeld kunt omarmen en stralend door het leven gaat? Zodat je er weer uitziet zoals je je van binnen voelt? Dat de mensen om je heen je complimenteren met jouw voorkomen?

Hoe ontstaan rimpels eigenlijk?

Rimpelvorming ontstaat doordat de onderliggende huidlagen te weinig vocht, collageen en andere voedingstoffen bevatten. Bij sommige constitutie types valt rimpelvorming helaas moeilijk terug te draaien. Dit komt omdat de huid dan te dun is geworden door de aanwezigheid van bepaalde hormonen. Het kost dan veel meer tijd om je onderhuidse lagen weer aan te vullen. Start daarom op tijd met de juiste cosmeceuticals huidproducten en nutricosmetics (voeding voor de huid) om de tekorten weer aan te vullen.

Wat kan Elim Instituut voor je doen?

In mijn instituut starten we eerst met een grondige huidanalyse door het gebruik van de

SKIN-scan. We bekijken hiermee hoe jouw huidconditie ervoor staat en wat er nodig is om jouw rimpels te verminderen en nieuwe te voorkomen. Het is ook mogelijk om de oorzaak te achter halen met een RC wangslijm test. Met deze RC wangslijm test zien we precies wat de leeftijd is van jouw huidcel én bekijken we of er voldoende bouwstoffen (collageen en elastine) aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan weten we dat jouw huid sneller veroudert. Simpel gezegd; we brengen niet alleen de oorzaak in kaart, maar zien ook wat we kunnen doen om de veroudering te vertragen en te verminderen.

Wil jij direct resultaat?

Zijn uitgebreide behandelingen niets voor jou en wil je gewoon direct resultaat zien? Dan helpen wij je graag met een hyaluronzuur filler. Dit brengen wij snel en vrijwel pijnloos in doormiddel van de Aesthetic injector. Deze hyaluronzuur filler zorgt ervoor dat rimpels direct worden opgevuld. Het vult letterlijk de ruimtes tussen de cellen op, waardoor fijne lijntjes en rimpels direct verminderen. Hyaluronzuur is een natuurlijke bouwsteen die het lichaam zelf aanmaakt. Het wordt voornamelijk gebruikt als stofwisselingsproduct en basiselement die elasticiteit van cellen herstelt.

Hyaluronzuur is als basis element terug te vinden in ons kraakbeen. Met andere woorden, het laat zien dat hyaluronzuur een hele belangrijke bouwsteen voor je huidlagen is om er sterk, elastisch en glad uit te kunnen zien. Hyaluronzuur als filler zorgt ervoor dat je huid zijn onderhuidse soepelheid terug krijgt. En, goed om te weten is dat hyaluronzuur, als natuurlijke bouwstof helemaal geen bijwerkingen vertoont.

Met 1 behandeling 8 tot 12 maanden resultaat!

Dankzij de unieke Aesthetic injector & hyaluronzuur filler is het mogelijk om rimpels op te vullen door middel van mesotherapie met een hyaluronzuur filler. Dit is gebaseerd op het toedienen van een hyaluronzuur filler met micro injecties op zo’n 1 tot 2 mm diepte in de huid. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos. De filler is 100% biologisch afbreekbaar.

Veilig en zowel CE- als FDA-gecertificeerd

* Geen lokale verdoving nodig!

* Direct, natuurlijk en duurzaam resultaat.

* Onmiddellijke hydratatie in de huid.

* Bevordering van de vorming van collageen (door activering van fibroblasten).

* Puurste hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en is 100 % biologisch afbreekbaar

Toepassingen van Aesthetic injector & Hyaluronzuur filler methode:

* Voorhoofdrimpels

* Glabellalijnen (fronsrimpels)

* Ingevallen wangen

* Nasolabiale rimpels (neuslippenlijn)

* Liplijnen (rokerslijntjes)

* Marionetlijnen (mondhoeken)

Wil jij ook afrekenen met die vervelede rimpels die je ouder doen lijken dan je bent? Maak dan vandaag nog een afspraak voor de SKIN-scan, zodat we een persoonlijk huidplan kunnen samenstellen om jou zo snel mogelijk je van rimpels af te helpen!

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Huidverjongings behandelingen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP