Pigmentvlekken

Gelukkig heeft het Elim Instituut voor jou dé behandeling en dus ook dé oplossing! Bleken van de huid is maar een tijdelijke en zelfs schadelijke oplossing. Wij helpen je graag met een hoogwaardige behandeling (met blijvend resultaat) die ervoor zorgt dat jouw pigmentvlekken significant gaat verminderen.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Pigmentvlekken

Doe jij er alles aan om de pigmentvlekken in je gezicht te verbergen? Ga je niet zonder een dikke laag Make-up de deur meer uit, omdat je bang bent dat iedereen ze ziet? Stop, maskeren valt juist véééél meer op!

Dagelijks heb ik vrouwen (en ook mannen) in de praktijk die hinder ondervinden van de pigmentvlekken (ook wel ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd) in het gezicht. Ze ‘voelen’ de ouderdom rechtstreeks hun hart ingaan wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijken. Het beïnvloed hun dagelijkse leven en vrolijker worden ze er al helemaal niet van. Het is nu eenmaal zo dat we ouder worden vandaag de dag. Dat is ook helemaal niet erg en juist hééél fijn. Maar, ouderdom komt ook met gebreken (lees pigmentvlekken). De kwaliteit van leven hangt af van hoe jij met deze gebreken omgaat. Blijf je erin hangen? Of, kom je in actie? Het is aan jou!

Elke dag help ik vrouwen én mannen (+45) in mijn praktijk die met dit bijltje te hakken. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om de vlekken te verbergen, maar wat je eigenlijk wilt is dat ze definitief verdwijnen, toch?! Zo word jij toch ’s morgens ook graag wakker met een blijvend mooie en egale huid?

Hoe komt het eigenlijk?

Pigmentvlekken kennen verschillende oorzaken. Hoewel het voor een gedeelte erfelijk bepaald is, zijn er ook veel andere (externe) factoren die invloed kunnen hebben op het ontstaan van deze vlekken. Een van de belangrijkste veroorzakers van pigmentvlekken zijn pigmentophopingen (melanocyten ). Deze ontstaan door het te veel en te lang blootstellen van de huid aan de zon (of zonnebank). Daarnaast kunnen pigmentvlekken ook ontstaan na wondjes of acne. Als gevolg van (kleine) ontstekingen maakt de huid pigment aan. Ook hormonale veranderingen, zoals bij een zwangerschap, kunnen pigmentvlekken veroorzaken.

Wat is er nodig?

Gelukkig heeft het Elim Instituut voor jou dé behandeling en dus ook dé oplossing! Bleken van de huid is maar een tijdelijke oplossing. Wij helpen je graag met een hoogwaardige behandeling (met blijvend resultaat) die ervoor zorgt dat jouw pigmentvlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met een doeltreffende medische huidpeeling en speciale behandelingen die de kern van het probleem aanpakken, vormt dit dé poort naar blijvend resultaat. Zo voel jij je weer vrij, jong én energiek en lacht het spiegelbeeld je weer toe!

Waarom kan Elim instituut je helpen?

Elim Instituut heeft dit totaalpakket samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Velen zijn je voor gegaan en hebben zeer positieve resultaten geboekt. Onze klanten zijn verzekerd van een effectieve behandeling met een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews hebben van onze klanten.

Wil je een blijvend resultaat en graag afscheid nemen van de vervelende pigmentvlekken? Maak nu een afspraak!

 

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Behandelingen huidproblemen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP