Carinda Brand / Elim Instituut

Mijn naam is Carinda Brand. Vanaf mijn babytijd worstelde ik met koemelk allergie, darmkrampen en een compleet overgevoelig afweersysteem. Ik groeide ermee op, ik wist niets anders dan dat ik mij beroerd voelde en er niet gezond uitzag.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Wie is Carinda Brand?

Mijn naam is Carinda Brand. Vanaf mijn babytijd worstelde ik met koemelk allergie, darmkrampen en een compleet overgevoelig afweersysteem. Ik groeide ermee op, ik wist niets anders dan dat ik mij beroerd voelde en er niet gezond uitzag. Mijn zoektocht naar oplossingen voor mijn klachten was een enorm lange weg, echt, soms zag ik het niet meer zitten. Darmkrampen, slijmvliesklachten en vele ontstekingen hadden mij dagelijks in hun greep. Om maar te zwijgen over de acné in mijn gezicht die niet te stoppen was. Niets hielp en de artsen wisten niet meer wat ze met mij aan moesten.

Pas vele jaren tobben en artsenbezoeken later, viel bij mij het kwartje. Voedsel is alles bepalend voor een stralende binnen- en buitenkant. Sterker nog… onze voedselkeuzes zijn bepalend voor hoe onze gezondheidsklachten tot stand komen. Met vallen en opstaan leerde ik dat er maar 1 manier is om invloed te hebben op je gezondheid, schoonheid (rimpelvorming) en uitstraling en dat is jezelf een gezonde leefstijl aanmeten. Daar wilde ik natuurlijk alles van weten…. Nu, jaren van studie en ervaringen rijker, kan ik je met trots vertellen dat ik écht mijn passie leef.

Huidspecialist Rotterdam Carinda Brand

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

U staat centraal bij Elim Instituut

Bij Elim Instituut krijgt u de persoonlijke aandacht en de expertise die u nodig heeft, om uw wensen waar te maken.

Bij iedere behandeling nemen wij alle tijd voor u, we bespreken uw wensen tot in detail. U krijgt een passend advies voor uw huid, zodat u precies weet wat u kunt doen om uw huid gegarandeerd effectief te verbeteren.

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

TOP