Huid analyse

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere en stralende huid te verkrijgen. Voorkom zo schade aan je huid!

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Huidanalyse

Analyse

Om jouw achterliggende oorzaken van jouw huidveroudering en huidproblemen snel en effectief te achterhalen is een huidonderzoek in de diepte nodig. Hiervoor gebruik ik diverse onderzoeksmethodes.

De RC wangslijmtest ontwikkeld door mijzelf en Naturopaat Rassie Erasmus laat je de interne oorzaken van huidveroudering en huidproblemen zien vanuit je darmen en cellen. Daarnaast bekijken we o.a. hiermee of je bepaalde vitamines tekorten hebt en of er allergieën aanwezig zijn.

De Skin-scan stelt mij in staat om pigmentatie en onderliggende melanocyten vroegtijdig waar te nemen. Daarnaast kan ik met de SKIN-scan ook jouw huidconditie bepalen om te kijken welke huidproducten jouw huid exact nodig heeft om te kunnen verbeteren.

De Collageen-scan stelt mij in staat om je verschillende bindweefsellagen en je kwaliteit daarvan te onderzoeken. Doormiddel van een echo kunnen we in je huid kijken om zo te kijken hoe je collageen en bindweefsel ervoor staat maar ook je beschermlaag.

Zonder een gedegen onderzoek is het niet mogelijk om een speciaal op maat samengesteld voor jouw huidverouderingsklachten en/of huidproblemen samen te stellen. Pas nadat ik een grondige diagnose heb kunnen stellen ben ik in staat om een individueel specifieke behandelingsformule samen te stellen voor jou.

Zomaar huidproducten en supplementen gaan gebruiken zonder te kijken wat jij nodig hebt leidt niet tot het gewenste resultaat. Er moet eerst bovenwater komen wat je specifieke oorzaken zijn van huidveroudering en huidproblemen.

Laat je zelf niet misleiden door verkooppraatjes die snelle oplossingen bieden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een grondig onderzoek met een persoonsgebonden bijpassende behandelingsformule.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

TOP