Facelift zonder operatie

Met de juiste behandeling kun je de klok direct een aantal jaren terugdraaien. De verjonging wordt zo duidelijk zichtbaar dat niet alleen jij, maar ook anderen het meteen zien. Ze zullen zeggen dat je er zo uitgerust en goed uitziet. En dat allemaal zonder onder het mes te hoeven gaan!

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Facelift zonder operatie

10 jaar jonger zonder mes of botox

Ben je het zat dat je buitenkant iets anders laat zien dan je vanbinnen voelt?

Zie je in de spiegel een vrouw met:

* Een slappe huid die je ouder doet lijken dan je bent?

* Veel rimpels in het gezicht die je minder jeugdig maken?

* Een vermoeide uitstraling terwijl je genoeg slaapt en heel energiek bent?

Veel vrouwen zijn niet gelukkig hoe ze er uitzien. De eens stralende persoonlijkheid wordt overschaduwd door een huid die verslapt is. Ze voelen zich goed maar hun huid laat iets anders zien. Dat voelt enorm verdrietig. Dit is niet wie zij (willen) zijn!

Ondertussen doe je al het mogelijke: je smeert voldoende crèmes, je eet gezond en je slikt vitamines, maar niets lijkt te helpen.

Is een chirurgische ingreep de oplossing? Verhelpt botox het probleem? Of schrikken deze methodes je enorm af en ben je bang dat je vervolgens een strak maar onnatuurlijk gezicht hebt waarin alle emoties en mimiek verdwenen zijn?

Stop! Niet doen! Er zijn andere oplossingen waar geen mes of botox aan te pas komt.

Veel vrouwen hebben last van een slappe huid die hen ouder doet lijken dan ze zich voelen. Je denkt misschien dat je de rimpels en huidverslapping moet accepteren. Dat er zonder chirurgische ingreep geen ontkomen meer aan is. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Er is een andere manier om de jeugdige en veerkrachtige uitstraling van je gezicht terug te krijgen die recht doet aan hoe jong je je voelt.

Met de juiste behandeling kun je de klok direct een aantal jaren terugdraaien. De verjonging wordt zo duidelijk zichtbaar dat niet alleen jij, maar ook anderen het meteen zien. Ze zullen zeggen dat je er zo uitgerust en goed uitziet. En dat allemaal zonder onder het mes te hoeven gaan!

in kaart brengen

Waardoor ontstaat een slappe en oude huid?

Tijdens je ‘jonge jaren’ vernieuwt de huid zich iedere 30 dagen. Naarmate je ouder wordt, gaat dat proces steeds langzamer. Daardoor vermindert de structuur van de huid. Ze wordt slapper en er ontstaan rimpels. Dit komt omdat je huid nauwelijks nog nieuw collageen en elastine aanmaakt. Dat zijn de bouwstoffen voor een volle en stralende huid.

Gevolg: verslapping van de huid en diepe lijnen en rimpels die een onnodig oud en vermoeid gezicht vertonen.

Hoe draaien wij dit proces terug?

Om dit proces zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume heropbouw van de huid in het gezicht nodig. De Exilis Protégé radiofrequentie methode is dé oplossing om het volume in je huid terug te brengen. Het zet de huid aan om op een natuurlijke en gezonde manier collageen en elastine aan te maken. Daarnaast vult het rimpels op een natuurlijke manier op.

Het werkt als een natuurlijke facelift. Het gevolg is dat de huid:

* Er weer mooi en jong uitziet

* Weer stevig aanvoelt en egaal is

En dat zonder dure en risicovolle medische ingrepen. De Exilis Protégé is huidverjongend en verstevigend, veilig, betaalbaar én geeft een langdurig resultaat met slechts enkele behandelingen.

Wil je dat je buitenkant hetzelfde uitstraalt als hoe je je van binnen voelt?

Carinda Brand van Elim Instituut heeft jarenlange ervaring en zeer veel positieve resultaten geboekt. Wij kunnen je verzekeren van een effectieve behandeling met langdurig resultaat op jouw persoonlijke situatie. Niet voor niets hebben wij al diverse prijzen gewonnen, zoals beste Laviesage Salon van Nederland. Daarnaast hebben wij veel goede aanbevelingen van onze klanten.

Stop direct jouw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog afspraak voor de SKIN-scan. Deze scan geeft ons hele specifieke en gedetailleerde informatie die nodig is om het meest optimale en beste resultaat te behalen. De Skin-scan vertelt ons precies wat goed is voor jouw huid zodat we de voor u optimale behandeling kunnen samenstellen.

 

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Huidverjongings behandelingen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP