Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.22.53
Omdat ik steeds meer last kreeg van een heel droge , slappe huid ging ik op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. Ik kwam bij het Elim Instituut in Alblasserdam terecht en dat is een goede keus gebleken. Mijn huid had duidelijk meer nodig dan alleen een crème. Ik ben naast goede verzorgingsproducten ook voedingssupplementen gaan gebruiken en al na drie weken is het resultaat zichtbaar: mijn gezichtshuid is gladder maar vooral ook de extreem droge huid van onderarmen en onderbenen is een stuk opgeknapt. Carinda Brand van het Elim Instituut is iemand met veel verstand van zaken. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen
 Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.22.58
Annet de Kluyver

Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.25.39
Ik gebruik de produkten al 4 weken , en ik zie echt veel verschil in mijn huid, het is veel gladder en glanst veel meer. Heb daarvoor veel produkten geprobeerd en zag geen verschil. Zelf mijn man ziet dat mijn huid er al veel beter uitziet. Ik ben nog maar net begonnen en nu ook twee peeling ondergaan en ik merk dat het de volgende dag gelijk weer helamaal glad is. Dus het kan alleen nog maar mooier worden als ik een paar weeken weer verder ben. Ik kan Elim instituut zeker aan ander aanraden.
 Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.22.58
Adriana

Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.27.07
Kom nu 1 jaar bij Elim instituut en ben er zeer over te spreken.Heb net 2 keer een behandeling gehad met de exilis protégé,een gezonde en natuurlijke manier om de huid te verstrakken.Heb na 2 behandelingen al zichtbaar resultaat! Ook gebruik ik producten zoals gezichtscrème van dermaquest en laviesage boost&lift voor een goede ondersteuning voor het behoud van een mooie huid. Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen.maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen.
 Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.22.58
Esmeralda

Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.27.12
Twee jaar geleden kwam ik hier met acne klachten voornamelijk op me gezicht en borst. Na 3 behandelingen waren deze klachten enorm afgenomen me huid voelde fijner aan en de acne was ook sterk verminderd. Nu twee jaar later ben ik bijna helemaal van het probleem af de momenten dat ik er nog enigszins last van heb zijn na zeer vette maaltijden. Ik ben zelf heel tevreden over hoe de behandelingen en de producten werken en zou het andere mensen ook zeker aanraden.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

TOP