Elim Biolifting Plasma

Het is een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en downtime. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar. In de eerste weken na de behandeling vindt er huidvernieuwing plaats en wordt er collageen en elastine aangemaakt.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Elim Biolifting Plasma

De Elim Biolifting Plasma behandeling wordt uitgevoerd met de Plasma Lift Profi. Het apparaat is uitermate geschikt voor het verwijderen van kleine cosmetische onvolkomenheden en voor professionele cosmetische behandelingen. Het helpt bij huidverstrakking en stimulering van de collageenaanmaak.

Het is een mooi en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en downtime. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar. In de eerste weken na de behandeling vindt er huidvernieuwing plaats en wordt er collageen en elastine aangemaakt. Na drie maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Plasma zorgt voor een direct liftend- en verjongend effect, en heeft ook een positief effect op lange termijn. De aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Door dit effect, en de herstructurering van bindweefsel, zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in stevigheid en volume. 

De behandeling is non-invasief, zonder algehele anesthesie en heeft nagenoeg geen bijwerkingen.

Hoeveel behandelingen zijn en nodig?

Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de aard van het huidprobleem. Over het algemeen heb je maar 1 of 2 behandelingen nodig. Daarna kan je het na 1 jaar weer herhalen met slechts 1 behandeling.

Na de Elim Biolifting plasma behandeling is er geen hersteltijd. Er kan wel een lichte zwelling ontstaan, gemiddeld blijft dit twee tot drie dagen. Ook kunnen op het behandelde gebied kleine minuscule korstjes ontstaan. Deze verdwijnen tussen de vijf en zeven dagen. Omdat de behandeling heel oppervlakkig is houdt men hier geen littekens aan over. Een groot pluspunt dus.

De Plasma ProLift behandeling is geschikt voor:

  • Oogleden liften in slechts één behandeling (boven- en onder ooglid).
  • Diepe en oppervlakkige rimpels.
  • Acne (geschikt als de acute fase voorbij is).
  • Couperose, teleangiectasie (haarvaten tot 1 mm dikte), spinnaevi en kleine hemangioom.
  • Littekens van onder andere striae, acne en hyperkeratose.

De Elim Biolifing Plasma gebruikt twee technologieën voor cosmetische behandelingen: Plasma en elektroforese.

 Bij plasma beïnvloedt de straal het biologisch weefsel en zorgt voor een zeer effectieve peeling, herstel, straktrekken en verbeterde elasticiteit van de huid. Bovendien stimuleert het de weerstand en immuniteit.

De plasma-straal wordt op twee manieren gebruikt: de scan-plasma techniek (behandelen van de huid door middel van scannen) en dot by dot techniek (behandeling met gepatenteerde gelijkstroom plasma-techniek door middel van dots van slechts 0,1 mm).

De effecten worden bereikt door middel van een ‘vonk’ ontlading die door gelijkspanning (DC) wordt opgewekt. Deze vorm van ontlading genereert warmte die de huid verwarmt en de gewenste gebieden behandelt.

Liftend effect

Wat er in feite gebeurd is te vergelijken met een eerste graad verbranding van de bovenste laag van de huid. Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en krimpen van de huidvezels, resulterend in het verminderen van het huidoppervlak. Met andere woorden; er ontstaat een liftend effect.

Het apparaat werkt met gelijkstroom waardoor je minuscuul kleine puntjes brand van 0,1 mm en met een zeer geringe diepte 0,2 tot 0,4 mm. Door het gerichte gebruikt is het mogelijk om hele specifieke behandelingen uit te voeren, zonder snijden en met een zeer korte herstelperiode.

Houd er wel rekening me dat het apparaat contra-indicaties kan geven in de volgende gevallen:

  • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG.
  • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten.
  • Metalen implantaten in het behandelgebied.

Enthousiast geworden over deze behandeling? Boek dan vandaag nog een afspraak in mijn instituut.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

TOP