Geef je huid een boost

Met de juiste behandeling kun je de klok direct een aantal jaren terugdraaien. De verjonging wordt zo duidelijk zichtbaar dat niet alleen jij, maar ook anderen het meteen zien. Ze zullen zeggen dat je er zo uitgerust en goed uitziet. En dat allemaal zonder onder het mes te hoeven gaan!

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Geef je huid een boost

Iedereen krijgt vroeg of laat rimpels. Niemand uitgezonderd. Maar oud worden willen we tegenwoordig niet meer. Tenminste, oud worden met rimpels willen we liever niet. Gelukkig hebben we het voor het overgrote deel wél zelf in de hand HOE we oud worden. Veel mannen en vrouwen die bij mij in mijn instituut voor huidverjonging en vitaliteit komen, denken dat huidveroudering in de genen zit. Slechts 10 % van de huidveroudering heeft met de genen te maken. Dus voor 90% heb je huidveroudering zelf in de hand.

Hoe zet je een rem op het huidverouderingsproces?

Vanaf je 21 ste jaar begint je huid al te verouderen. Het collageen neemt af en op latere leeftijd ook de elasticiteit. Collageen zorgt voor de dikte en stevigheid van de huid en elastine geeft onze huid een jeugdige veerkracht. Zeker rond en na de menopauze (overgang), gebeurt dit niet meer automatisch en optimaal. De fybroblasten moeten echt van buitenaf geprikkeld worden anders stopt de collageen/elastine aanmaak in de huid. De specifieke medisch gecertificeerde filters in de Collageen Booster, zorgen ervoor dat het licht als natuurlijk wordt ervaren door de huid en de fybroblasten. Dit zorgt in de huid voor een zeer hoge absorptie van deze krachtige en genezende lichtstralen met een optimaal effect. Bij periodiek onderhoud geeft de Collageen Booster, naast die belangrijke opbouw van het collageen gehalte in de huid, ook de benodigde kracht en energie aan de cellen om dit te kunnen blijven doen. Vandaar dat wij van het Elim Instituut zeggen: Een mooie huid nu en in de toekomst!

CollageenElastineBooster voor een stevige en vollere huid

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert je cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen voor de aanmaak van voldoende celenergie. Hierdoor zijn je huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Behandelingen zijn ontspannen en pijnloos

De behandelingen met de CollageenElastineBooster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant je je gedurende 20 minuten ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. Tijdens

de sessie onder de lamp brengen wij een ElastineFusion (dit is een speciaal masker met elastine vezels) aan. Zo worden ook direct de elasticiteit waarden hersteld. Met slechts 1 behandeling herstel je 2 jaar elastine verlies! De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Wat heeft mijn huid nodig?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen en welke investering wij van je vragen? Maak dan een afspraak voor de SKIN-scan. Door de SKIN-scan meting kunnen we precies kijken wat jouw huid nodig heeft. En, wat jij er aan kan doen om weer een stralende, strakkere en mooie huid te krijgen. Klik nu hier en maak direct een afspraak.

 

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Huidverjongings behandelingen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

TOP