Anti-aging behandeling

Met mijn jarenlange ervaring als huidspecialiste heb ik vele positieve resultaten kunnen boeken bij veel van mijn klanten. Allen mochten genieten van een effectieve behandeling met een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat ik al diverse prijzen heb gewonnen en goede reviews van mijn klanten mocht ontvangen.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Anti-aging

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met rimpels (helaas). En vrijwel niemand springt hiervoor een gat in de lucht. Niemand zit te wachten op (diepe) groeven die het gezicht ouder doen lijken dan we ons eigenlijk voelen. Ben je bang voor de gevolgen van het ouder worden en wil je het liefst jouw jeugdige uitstraling behouden? Dan is mijn anti-aging behandeling écht iets voor jou!

De angst rimpelig oud te worden is heel begrijpelijk. Heus. Daarom is het belangrijk juist NU in actie te komen als je weet dat je het voor bent. Als rimpels eenmaal aanwezig zijn, is het moeilijk om ze helemaal te laten verdwijnen. Voorkomen is daarom veel beter (en makkelijker) dan genezen! Kies op tijd voor de juiste behandelingen en producten, zodat de veroudering wordt vertraagd en zelfs tegengegaan.

Wist je dat er onderhuids, dus in je dieper gelegen huidlagen, al verzakkingsprocessen aanwezig zijn die je niet met het blote oog kunt zien? Als huid en vitaliteitspecialist heb ik mijzelf gespecialiseerd in het vroegtijdig diagnosticeren van onderliggende veranderingen in je huid en bindweefsellagen. Ook al zie je niet direct resultaat, omdat er nog (te) weinig lijntjes en rimpels waarneembaar zijn. Alles wat je nu voor je huid doet verdient zich later zeker terug!

Hoe komt het eigenlijk?

Rond je dertigste wordt de productie van onder andere het collageen en elastine in je huid steeds minder. Hierdoor wordt de huid dunner en de eerste rimpels worden zichtbaar. Je huid wordt dof en vaal en je gezicht gaat er ouder en minder stralend uitzien. Onderhuidse vervalprocessen zijn dus al een tijdje aan de gang zonder dat je het wist! Er ontstaan steeds meer rimpels, groeven en lijnen en de elasticiteit is ver te zoeken. Alle smeerseltjes en lapmiddelen beginnen minder effect te vertonen en je vraagt je af, wat nu?! Tijd voor actie en een goede huidspecialist! Carinda Brand kijkt samen met jou en maakt een persoonlijke analyse om tot een pasklare oplossing te komen.

Wat is er nodig?

Hoe zorg je nu dat het proces stopt? Wat is daar voor nodig? Met een microdermabrasie behandeling bied ik je een gezonde en gladde huid. Daarbij werk ik met kristallen die jouw huid ontdoen van de dunne bovenste laag. Hierdoor kan het licht van de Collageen booster en de DermaLastyl Elastin Infustion Therapy veel dieper in de huid inwerken en voor een mooi resultaat zorgen.

Met een DermaLastyl Elastin Infustion Therapy behandeling kan je in één keer het huidverouderingsproces met tot zelfs twee jaar terugdraaien! Eén behandeling bevat voldoende

elastine om je huid een stuk steviger te maken en een veranderproces op gang te brengen.

Tijdens de Elastin Infustion Therapy behandeling lig je onder de Collageen booster. Deze Collageen booster is gebaseerd op rood- en infrarood licht. Ik verklap je nu dat de Biophotone Therapie zo effectief is, omdat Sir Albert Einstein de eerste onderzoeken hiernaar heeft verricht. Later heeft de Nederlander Van Wijk sommige van het moeilijk te verstane werk van Einstein voor ons vereenvoudigd. Hierbij zijn voornamelijk onze huidcellen de ontvangers van deze lichtgolven. Deze cellen zorgen voor een hernieuwde aanmaak van collageen en elastine. De huid krijgt hierdoor haar veerkracht terug met als resultaat een mooie, jonge, strakke en gezonde huid!

Waarom kan Elim instituut je helpen?

Met mijn jarenlange ervaring heb ik vele positieve resultaten geboekt bij mijn klanten. Allen mochten genieten van een effectieve behandeling met een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat ik al diverse prijzen heb gewonnen en goede reviews van mijn klanten mocht ontvangen. Ik ben samen met mijn collega doorlopend aan het kijken welke nieuwe research van belang is om jou het allerbeste resultaat te garanderen.

Vanuit de Naturopathie kijken wij naar de allerbeste natuurgeneeskundige vitamines en minerale (nutraceuticals en nutricosmeticsom). Ter ondersteuning bouwstoffen voor jouw huid en gezondheid te allen tijde aanwezig is. Hierdoor krijg je een optimaal resultaat van je behandelingen.

Diverse tests gebruik ik om de opname van jouw producten te controleren en bij te sturen. Daarnaast werken ik en mijn collega, samen met de firma Vit Organ uit Duitsland om de wat moeilijker te behandelen huidproblemen nog effectiever aan te pakken!

Word vanaf nu de baas over jouw eigen huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat je het gezicht krijgt waar je zo naar verlangt! Klik hier voor het direct maken van een afspraak.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Huidverjongings behandelingen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP