Gevoelige en allergische huid

Heb je huidproblemen? Wij begrijpen als geen ander dat dit voor jou erg vervelend kan zijn. Door huidproblemen voel je je vaak ongemakkelijk wanneer andere mensen dichtbij je staan of je direct aankijken. Wij van Elim Instituut willen én kunnen er alles aan doen om jouw huidproblemen verleden tijd te laten zijn.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Gevoelige en allergische huid

Heb je huidproblemen? Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn. Door huidproblemen voel je je vaak ongemakkelijk wanneer andere mensen dichtbij je staan of je aankijken. Wij van Elim Instituut willen én kunnen er alles aan doen om jouw huidproblemen verleden tijd te laten zijn. Door onze eigen ontwikkelde unieke SKIN-methode® is het mogelijk de oorzaak van jouw huidprobleem te achterhalen en effectief op te lossen.

Huidverbetering op maat

Elim Instituut werkt anders dan andere huidinstituten. Wij werken van buiten en binnenuit aan de huid én gebruiken andere huidproducten dan anderen. Producten van Image Skincare, DermaQuest en Laviesage helpen ons bij het aanpakken van huidproblemen en aandoeningen. Wij richten ons op de ‘levende huidlaag’. Dit doen we door de ontbrekende huidstoffen weer aan te vullen daar waar we tekorten kunnen achterhalen door middel van de SKIN-scan.

De huidproducten die Elim Instituut hiervoor gebruikt zijn zeer effectief. Veel tevreden klanten gingen je voor! Deze producten zijn niet te verkrijgen bij de drogisterij, apotheek of parfumerie. Alleen erkende en gecertificeerde huidklinieken mogen ze gebruiken. Dat maakt de behandelingen van Elim Instituut als huidkliniek onderscheidend van andere klinieken, instituten en mogelijkheden.

Een grondige analyse is de basis

Iedere huid is anders, ook die van jou. Voordat wij beginnen met het behandelen van je huid, bespreken we eerst wat je klachten en wensen zijn. Daarna maken we een SKIN-scan van je huid. Hierdoor kunnen wij precies achterhalen wat jouw huid nodig heeft om zich weer optimaal te kunnen herstellen.

Daarnaast is het mogelijk om doormiddel van de RC wangslijmtest de oorzaak van het huidprobleem te achterhalen. Alleen op die manier kunnen wij huidverbetering op maat aanbieden en zo acné littekens, bruine vlekken op je huid, vervelende roodheid op de wangen of een drogere huid, effectief behandelen.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Behandelingen huidproblemen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP