Acne littekens behandeling

Carinda Brand van Elim Instituut heeft met haar jarenlange ervaring zeer veel positieve resultaten geboekt. Wil jij ook af van de littekens en weer stralend door het leven gaan? Wij helpen je met de meest effectieve behandeling en een langdurig resultaat.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Acne littekens

Hoe komt het eigenlijk?

Acne voelt niet oké! Wanneer de ernstige acne eindelijk is uitgewoed, blijven vaak ontsierende littekens over. Het is vaak een levenslang aandenken aan de tijd waar je liever niet meer mee wordt geconfronteerd.

Hoe ontstaan die littekens nou eigenlijk? Littekenweefsel ontstaat na beschadiging van de huid. Bij acne wordt deze beschadiging veroorzaakt door de heftige ontstekingsreactie die regelmatig plaatsvindt in de huid. In de meeste gevallen is er een direct verband tussen de ernst van de ontsteking en de mate van littekenvorming. Sommige mensen echter, ontwikkelen ook relatief grote littekens op basis van vrij oppervlakkige en kleine acne-ontstekingen. Het blijkt dat de gevoeligheid van persoon tot persoon sterk verschilt. Nu is het gelukkig zo dat je de ontstekingen kunt tegengaan en hiervoor zijn grote hoeveelheden herstelstoffen nodig.

Hoe kom je van acne littekens af?

Dat is natuurlijk een hele goede vraag. Als acnespecialist is Carinda Brand van Elim Instituut expert op het gebied van behandelingen van de littekens die acne achterlaat. Carinda Brand werkt met een behandeling die het zelf herstellend vermogen van jouw huid weer weet te activeren. Hiervoor maakt ze gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van microneedling: de Dermapen.

De Dermapen heeft hele fijne naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Die kanaaltjes zorgen er voor dat het natuurlijke herstelproces van je huid weer op gang komt. Je zult hier niets van zien en ook weinig van voelen. Daarnaast zorgt een Dermapen behandeling voor een versnelde aanmaak van collageen en bindweefsel zodat de rode en donkere vlekjes, maar ook diepere littekens, herstellen.

Waarom kan Elim Instituut je helpen?

Carinda Brand van Elim Instituut heeft met haar jarenlange ervaring zeer veel positieve resultaten geboekt. Wil jij ook af van de littekens en weer stralend door het leven gaan? Wij helpen je met de meest effectieve behandeling en een langdurig resultaat. Het is niet voor niets dat we al diverse prijzen hebben gewonnen en goede reviews ontvangen van onze klanten.

Neem jij ook definitief afscheid van uw verleden met acne? Maak dan vandaag nog een afspraak. Zorg ervoor dat je het gezicht krijgt waar je trots op bent!

 

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Behandelingen huidproblemen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP