Acne behandeling

Acne is een veel voorkomend probleem. Wel 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Acne is niet iets wat je alleen krijgt als je puber bent. Ook dertigers en veertigers kunnen hier last van hebben. Het is heel vervelend, ook omdat acne een grote impact heeft op jouw manier van denken en je zelfliefde.

Zeer ervaren en deskundige specialisten

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Acne

Bepaalt een onrustige en onzuivere huid je dagelijks leven? Doet je huid pijn van alle ontstekingen, bulten en puisten? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de acne in je gezicht terugkomen? Je baalt hier echt van en verlangt naar een huid die glad en straalt.

Acne is een veel voorkomend probleem. Wel 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Acne is niet iets wat je alleen krijgt als je puber bent. Ook dertigers en veertigers kunnen hier last van hebben. Het is heel vervelend, ook omdat acne een grote impact heeft op jouw manier van denken en je zelfliefde.

Gelukkig is er een oplossing, zodat ook jij weer stralend door het leven kunt gaan, zonder ontsierende littekens of rode bulten. Ik help jou, met mijn jaren lange ervaring als huid- en vitaliteitsspecialist, niet alleen met goede behandelmethoden, maar ik geef je jouw zelfvertrouwen weer terug. En dat is toch wat jij wilt? Heerlijk weer ‘vrij’ door het leven gaan, zonder dat je de spiegel hoeft te ontwijken? Dat is waarom ik doe wat ik doe! En dat is groter dan alleen die mooie stralende huid.

Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar de oorzaken van Acne. Ik ben er achter dat de oplossing voor de vele acne problemen veel dieper gelegen is dan alleen de huid zelf. Daarom heb ik een methode ontwikkeld waarbij ik kijk naar verschillende effectieve behandelmethodes in deze vaak complexe situatie.

Zo heb ik een unieke SKIN-methode ontwikkeld voor mijn klanten. Deze SKIN methode staat voor een Speciale behandeling én aanvullende producten, die op en een Krachtige wijze, Intern (van binnenuit) je huid op en Natuurlijke manier effectief verbetert. Door deze SKIN-methode verzeker ik je van een effectieve behandeling met langdurig resultaat. De échte oorzaak van het probleem wordt aangepakt. Het is niet voor niets dat wij diverse prijzen hebben gewonnen, mede door de goede reviews van onze klanten.

Hoe behandelt Elim Instituut Acne?

Elim Instituut is een erkend huidspecialist op het gebied van acne. Je ontvangt via jouw zorgverzekering daarom een groot deel van de behandeling terug.

Wij werken volgens een bewezen 4 stappenplan. Dit is een succesvol acne vrij programma, waarbij je zonder gebruik van medicijnen binnen 3 maanden een verbetering van 60 tot 80 % behaalt.

Stap 1 Analyse

Allereerst is het voor jou een hele grote stap om hulp te vragen. Hier mag je trots op zijn! Wij gaan zorgvuldig met je om. Wij starten daarom eerst met een SKIN-scan om het probleem in kaart te brengen. Zo kan ik in 1 opslag zien hoe jouw huidconditie ervoor staat en wat er voor nodig is om dit te verbeteren. Daarnaast maak ik voor hardnekkige en langdurige acne gebruik van de RC wangslijmtest. Hiermee bekijk ik hoe jouw darmen en interne organen functioneren. Acne ontstaat vaak door problemen aan darmen en interne organen, ook al is dat niet direct merkbaar. Tevens kijken we of je een allergie voor bepaalde voedingstoffen hebt. Zo krijgen we een compleet beeld.

Stap 2 Cosmeceutical huidproducten

Om van acne af te komen is niet alleen de behandelmethode belangrijk. Juist het gebruik van huid verbeterende producten is vaak doorslaggevend om écht van de acne af te komen. Producten uit de winkel bevatten niet de goede ingrediënten om van acne af te komen, maar geven je juist het tegenovergestelde. Het legt vaak een laagje over de huid waardoor je huid niet meer kan ademen en je poriën nog verder afgesloten raken. Hierdoor krijg je dus acne!

Wij staan voor onze methode en met de SKIN-scan zien wij precies wat jouw huid nodig heeft. De producten waarmee wij werken zijn veel krachtiger dan de normale producten die je in de winkel koopt en bevatten een hoge concentratie werkzame werkstoffen.

Stap 3 Voeding + Nutricosmetics

Wist je dat voeding niet de oorzaak van acne hoeft te zijn, maar dat bepaalde voedingstoffen de acne wel kan verergeren? Ik help je met een goed advies dat je gemakkelijk thuis kunt volgen om te zorgen dat je geen voeding meer eet die talgvorming overmatig stimuleert. Je krijgt speciale Nutricosmetics voorgeschreven die van binnenuit zorgen voor de juiste hormoonbalans. Deze remmen de aanmaak van overtollige talg. Daarnaast stimuleert het de reiniging van je lever en nieren zodat al je afvalstoffen goed afgevoerd worden en de ontstekingen langzaam verdwijnen.

Stap 4 Medische huidpeelings

Voor de acne behandeling maken wij gebruik van diepe medische huidpeelings. Deze medische huidpeelings zorgen ervoor dat je bovenste huidlaag dunner wordt, waardoor talg je huid uit kan en dus niet verstopt. Daarnaast pakken we met de medische huidpeeling óók de acnebacterie (P. acnes) aan. Zodoende ontstaan er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden. Littekens verminderen direct door deze peeling.

Kies jij voor een leven zonder acne? Heb je er genoeg van en wil je direct actie om vandaag nog te starten? Maak dan nu een afspraak! Ik help je met een stralende huid waar je met recht trots op kunt zijn. Geef je daarom direct op en maak afspraak voor de SKIN-scan.

JOUW HUID ONS ADVIES

Huidspecialist Rotterdam
Huidverjonging
Huidspecialist Amsterdam, Den Haag Utrecht,

Behandelingen huidproblemen

In 3 stappen dé perfecte huid

Elim heeft een geoctrooieerde methode ontwikkeld de SKIN-methode®

1. Huidscan

Wij analyseren je huid en je krijgt het beste huidadvies voor gebruik van hoogwaardige producten.

2. Nutricosmetics

Voeding voor je huid, jouw huid wordt van binnenuit aangevuld met o.a. collageen en elastine.

3. Behandeling

Wij stellen op maat behandelplan op voor jouw kostbare huid voor een vitaal en gezonde uitstraling.

Ontdek hoe je huid ervoor staat en wat jouw huidverjongingspotentiaal inhoudt

Doe de gratis online huidtest voor mannen en vrouwen. Deze test geeft je inzicht hoe je huidveroudering om kunt zetten in huidverjonging en welke huidproducten jij voor jouw huidconditie nodig hebt om je huid te verjongen.

 

 

TOP